Η Χάρις Αλεξίου εκπλήσσει τον Πορτοκάλογλου στο Μουσικό Κουτί: “Παιδιά, που πηγαίνετε;

Όταν ξεκίνησε η εκπομπή μας, είπα: “Ώπα, παιδιά, εδώ γίνεται κάτι και μου αρέσει πολύ”, αποκάλυψε η Χάρις Αλεξίου.
Μια ξεχωριστή παρέμβαση ήθελε να κάνει η Χάρις Αλεξίου την Κυριακή βράδυ, όταν προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο της μουσικής εκπομπής “Μουσικό Κουτί” στην ΕΡΤ. Και αυτό γιατί η αγαπημένη μας καλλιτέχνιδα ήθελε να στείλει ένα προσωπικό μήνυμα, με καρδιά, στον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της τελευταίας εκπομπής για το Μουσικό Κουτί, το δίδυμο των παρουσιαστών είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει το απόσπασμα που είχε ετοιμάσει η Χάρις Αλεξίου ειδικά για εκείνους. “Όταν ξεκίνησε η εκπομπή, είπα: ‘Ώπα, παιδιά, εδώ γίνεται κάτι και μου αρέσει πολύ’. Μπράβο Νίκο, μπράβο Ρένα, μπράβο σε όλα τα παιδιά. Στους μουσικούς, στην ΕΡΤ, στην παραγωγή. Μας δώσατε πάρα πολύ όμορφα πράγματα, ωραίους καλλιτέχνες, ωραία άποψη, φρέσκια άποψη και έχει σημασία για εμάς όλους όχι μόνο να ξεκινάει όμορφα μια εκπομπή αλλά και τι θα γίνει στη διάρκεια της. Πώς θα τελειώσει αυτή η εκπομπή”.

“Δεν μου αρέσει όταν τελειώνετε γιατί το τραγούδι δεν τελειώνει. Η ιστορία του τραγουδιού γράφεται συνέχεια, έρχονται νέοι καλλιτέχνες και δημιουργοί που θέλουμε να τους έχουμε παρόντες. Δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλές εκπομπές που να μας δείχνουν αυτούς τους ανθρώπους και τις δημιουργίες τους γιατί αξίζει τον κόπο. Είναι η ιστορία μας, είναι ο πολιτισμός μας, είναι ό,τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε στην τέχνη μας” σημείωσε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

“Παιδιά, πού πηγαίνετε; Καθίστε εδώ! Καθίστε! Αυτό που ξεκινήσατε, δεν πρέπει να τελειώσει” συμπλήρωσε, στη συνέχεια, η Χάρις Αλεξίου την Κυριακή βράδυ στο “Μουσικό Κουτί” της δημόσιας τηλεόρασης.

Written by admin

Νίκος Πορτοκάλογλου: Αναγνώριση και ευγνωμοσύνη στην επίθεση του “Μουσικού κουτιού”

Η Κόρα Καρβούνη: Ανασκόπηση της προσπάθειάς μου να ξεφύγω από τις ταμπέλες