Η Χάιντι Κλουμ και η κόρη της ποζάρουν με κόκκινα εσώρουχα και «ρίχνουν» το Instagram

Η Χάιντι Κλουμ και η 19χρονη κόρη της, Λένι Κλουμ, μαγνητίζουν τα βλέμματα στην τελευταία τους καμπάνια για τις γιορτινές ημέρες για γνωστή ιταλική εταιρεία.

Το δίδυμο μητέρας-κόρης ποζάρει παρέα με ασορτί σετ εσωρούχων, αναδεικνύοντας την εκθαμβωτική ομορφιά και την αναμφίβολη ομοιότητα τους.

Στις φωτογραφίες της καμπάνιας που δημοσιεύτηκαν στους λογαριασμούς τους στο Instagram, η Χάιντι και η Λένι φορούν δαντελωτά κόκκινα εσώρουχα, ακτινοβολώντας αυτοπεποίθηση και φινέτσα. Η Λένι κρατούσε μάλιστα έναν τεράστιο φιόγκο, τραβώντας την προσοχή.

Μια άλλη εικόνα απεικονίζει το «δίδυμο» να κρατάει λαμπερά δώρα, αποπνέοντας χαρά και εορταστικό κέφι.

Στην καμπάνια εμφανίζονταν επίσης η Χάιντι και η Λένι ως μοντέλα μαύρων εσωρούχων, με τη Χάιντι να φιγουράρει με μεταξωτό παντελόνι πιτζάμας και ένα ασορτί τοπ που κοσμούσαν λεπτομέρειες από πούπουλα. Ο πρώην άγγελος της Victoria’s Secret αναδεικνύει με ευκολία τη διαχρονική ομορφιά και τη χάρη της, ενώ η Λένι απέδειξε ότι ακολουθεί τα χνάρια της μητέρας της στη μόδα.

Το δίδυμο μητέρας-κόρης κοινοποίησε επίσης ένα παιχνιδιάρικο βίντεο από την καμπάνια, καταγράφοντας αυθόρμητες προσωπικές τους στιγμές με μια κάμερα χειρός. Το βίντεο ανέδειξε τον στενό δεσμό τους και τόνισε τη φυσική τους χημεία.

Η Χάιντι Κλουμ χρησιμοποίησε το Instagram για να δείξει τον ενθουσιασμό της για την καμπάνια, γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Ω Τάνενμπαουμ, ω Τάνενμπαουμ….Αγαπώ τη νέα μας @intimissimiofficial xmas καμπάνια που κυκλοφόρησε μόλις τώρα» Ωστόσο, απενεργοποίησε τα σχόλια στην ανάρτηση, ίσως προβλέποντας τις ποικίλες αντιδράσεις των θαυμαστών της.

dessou.gr

Έλενα Κρεμλίδου: Τράβηξε την μπλούζα της και φάνηκε το μπούστο της

Ζέτα Δούκα: Η αποκαλυπτική σκηνή με το σταυροπόδι της που τους άφησε όλους με ανοιχτό στόμα