Η αξία της συντροφικότητας: Η μαρτυρία του Νικηφόρου

Ο Νικηφόρος μίλησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή στη συνέντευξη που έδωσε στην Ευάννα Ζουμπούρογλου και την εκπομπή “Happy Day”. Ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως φτάνοντας κοντά στον γάμο συνειδητοποίησε πως δεν ήταν ακόμα η στιγμή του και δεν ένιωσε έτοιμος.

Μιλώντας για τη σχέση του με την ερωμένη του, ο Νικηφόρος αποκάλυψε πως ένιωσε πως θέλει να αφήσει πίσω την καριέρα του και να επικεντρωθεί στον έρωτα. Ωστόσο, όπως εξομολογήθηκε, αυτή η επιλογή του τον στοίχισε πολύ και του προκάλεσε πολύ θλίψη.

Ο Νικηφόρος αποκάλυψε επίσης πως δέχτηκε ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού από τους θαυμαστές του, αλλά και προσπάθειες επικοινωνίας από γυναίκες που τον ήθελαν. Ωστόσο, αυτό δεν τον έκανε να αλλάξει γνώμη όσον αφορά τη σχέση του και την απόφασή του να είναι μόνος του.

Τέλος, ο Νικηφόρος μίλησε για τη σχέση του με τους γονείς του και πως η ανάμνηση αυτής της σχέσης τον έχει επηρεάσει στις επιλογές του στον τομέα του έρωτα. Παρόλα αυτά, ο παρουσιαστής φαίνεται να έχει αποφασίσει πως αυτή τη στιγμή, η μοναξιά είναι ο καλύτερος σύντροφος για εκείνον.

Written by admin

Ηρώ: Η αμφιβολία της μητρότητας

Latest

Όλοι ζηλεύουν τον Μιχόπουλο: Οι φωτογραφίες της Οικονομάκου με εσώρουχα στο σπίτι τους – «Από που βγήκαν τα παιδιά;»