Menu

Η απροσδόκητη λήξη της συνεργασίας με την Έλλη Κοκκίνου: Από την κορυφή στην αβεβαιότητα

Όλα αυτά τα άγχη, όλη αυτή η απογοήτευση και το χάσιμο των χρημάτων με είχαν ταράξει”, παραδέχεται η Έλλη Κοκκίνου. Η πασίγνωστη τραγουδίστρια μίλησε με ειλικρίνεια για τις δύσκολες στιγμές που έζησε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.

Η Έλλη Κοκκίνου αναφέρθηκε στην απότομη λήξη μιας συνεργασίας που την άφησε με πικρή γεύση. “Για λίγο μπήκα στη φάση να πω ότι σταματάω, λίγο πριν ανοίξω τον παιδικό σταθμό. Ήμουν χωρίς δουλειά, είχα πληρώσει πολλά χρήματα για ρούχα και ξαφνικά τα πράγματα άλλαξαν”, ανέφερε η τραγουδίστρια.

Παρόλα αυτά, η Έλλη Κοκκίνου αποφάσισε να μην τα παρατήσει και να συνεχίσει με αποφασιστικότητα. “Το πείσμα και η επιμονή μου γι’ αυτό που κάνω, που είναι επαγγελματικό αλλά και πάθος, με έκαναν να συνεχίσω. Θα κάνω υπομονή και θα ξεκινήσω κάτι διαφορετικό”, δήλωσε η Έλλη Κοκκίνου στο τηλεοπτικό σόου. Με αυτήν την αποφασιστικότητα, η τραγουδίστρια δείχνει ότι είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις και να συνεχίσει να ακολουθεί τα όνειρά της.

Written by admin

Exit mobile version