Menu

Ανατροπή στο Survivor Τελικό: Ηττήθηκε στην τρίτη θέση με διπλό γκολ!

Ποιος διεκδικητής αποχαιρέτησε νωρίς το όνειρο στον μεγάλο τελικό του Survivor 2024 μιας και ηττήθηκε από τους δυο αντιπάλους του;

Στη μάχη των μαχών, αυτήν για τον μεγάλο τίτλο, ρίχθηκαν οι τρεις φιναλίστ του Survivor το βράδυ της Τετάρτης στο τελευταίο επεισόδιο που ήρθε, μέσω του προγράμματος του ΣΚΑΪ, στους τηλεοπτικούς μας δέκτες σε απευθείας σύνδεση από το Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι.
Ο Γιώργος Λιανός έδειξε τον στίβο μάχης και βεβαίως τον διπλό, τελικό, στόχο στην Κατερίνα Δαλάκα, τον Φάνη Μπολέτση και τον Ντάνιελ Νούρκα και εκείνοι δεν σταμάτησαν να τα δίνουν όλα σε συνεχόμενες δοκιμασίες. Μοναδικός τους στόχος ήταν να διατηρήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες από τις επτά ζωές τους.
Όλοι έπαιξαν με όλους και οι ζωές άρχισαν, σταδιακά, να μειώνονται και για τους τρεις διεκδικητές του τροπαίου για το Survivor 2024. Καθ’ όλη τη διάρκεια των αναμετρήσεων, δε, στο Άλσος Βεϊκου είχαν τον πρώτο λόγο οι φωνές και τα συνθήματα από τους φανατικούς οπαδούς και των τριών παικτών του ριάλιτι επιβίωσης.
Για έναν όμως έμελλε να κοπεί νωρίς, ή τουλάχιστον νωρίτερα από τους άλλους δυο, το νήμα της διεκδίκησης που ακούσει το όνομα… τρόπαιο του Survivor 2024.
Έτσι, όπως παρακολουθήσαμε στον πολύωρο αγώνα το βράδυ της Τετάρτης στον μεγάλο τελικό του Survivor, η Κατερίνα Δαλάκα  έμεινε με μόνο μία ζωή και έπρεπε να πράξει πραγματικά έναν άθλο προκειμένου να μην βρεθεί στην τρίτη θέση του φετινού κύκλου. Κάτι που τελικά ήταν αδύνατο να συμβεί μιας και χάθηκε και αυτή η μια ζωή, όταν την κέρδισε ξανά ο Ντάνιελ Νούρκα, με αποτέλεσμα η δυναμική παίκτρια και νικήτρια παλαιότερου κύκλου να κατορθώσει να τερματίσει στην τρίτη θέση του Survivor 2024.
Έτσι, οι δυο… νέοι του Survivor κατόρθωσαν να προσπεράσουν την… παλιά Κατερίνα Δαλάκα και να προχωρήσουν, χωρίς εκείνη, στη διεκδίκηση του τροπαίου!
Πηγή εικόνας: NDP Photo

Written by admin

Exit mobile version