Η αποχώρηση του Γιάννη Ευαγγελίδη από το Καλημέρα Ζωή και η νέα του σταδιοδρομία ως τραγουδιστής στα σκυλάδικα

Για άλλη μια φορά, η εμφάνιση του Γιάννη Ευαγγελίδη στην εφημερίδα Espresso έκανε αίσθηση. Ο γνωστός ηθοποιός ανοίγει την καρδιά του και μιλάει για την πορεία του στην τηλεόραση, τόσο με τη σειρά “Λάμψη” όσο και με τον Νίκο Φώσκολο.

“Ο Νίκος δεν ήταν καθόλου δύσκολος ως άνθρωπος. Απλώς ήταν επιρρεπής στην κολακεία. Και ιδιοφυής ως συγγραφέας”, αναφέρει ο Ευαγγελίδης για την συνεργασία του με τον σκηνοθέτη. Ωστόσο, ο ηθοποιός αποκαλύπτει ότι αποφάσισε να αποχωρήσει από την σειρά, καθώς δεν αισθανόταν πλέον συνδεδεμένος με αυτήν.

Μιλώντας για το παρελθόν του, ο Ευαγγελίδης αναφέρει ότι έχει παίξει σε θέατρα με μεγάλα ονόματα, όπως ο Αλεξανδράκης και η Γεωργούλη. Ωστόσο, η αίσθηση της απόρριψης που ένιωσε από την σειρά τον οδήγησε να αποφασίσει να ακολουθήσει διαφορετικό δρόμο.

“Πήγα στην Καλαμάτα και τραγούδησα σε σκυλάδικο, στις Φλόγες. Και πέρασα όνειρο!”, καταλήγει ο Ευαγγελίδης, αναδεικνύοντας το ταξίδι του από τον κόσμο της τηλεόρασης στον κόσμο της μουσικής. Με ένα πλούσιο παρελθόν και μελλοντικές ευκαιρίες στον ορίζοντα, ο Ευαγγελίδης συνεχίζει να εκπλήσσει με τις επιλογές του και το ταλέντο του.

Written by admin

Ο ανθρωπος με τα γυαλιά: Μια ματιά στον ποκοπίκο του

Η αντιπαράθεση μεταξύ Ιωάννας Μαλέσκου και Ανδρέα Μικρούτσικου: Αρνητικός σχολιασμός και παρενθετικός λόγος