Η αντιπαράθεση μεταξύ Ιωάννας Μαλέσκου και Ανδρέα Μικρούτσικου: Αρνητικός σχολιασμός και παρενθετικός λόγος

Ιωάννα Μαλέσκου εξηγεί ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν λέει κάτι που δεν ισχύει. Αλήθεια είναι αυτό, έτσι μιλάω?, λέει η δημοσιογράφος Ιωάννα Μαλέσκου.
Η κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δεν γίνεται” συναντήθηκε με την Ιωάννα Μαλέσκου και τον δημοσιογράφο Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα, το μεσημέρι του Σαββάτου, με αφορμή την τηλεοπτική της επάνοδο. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η όμορφη παρουσιάστρια μίλησε για την απόφασή της να συμμετάσχει σε ένα ριάλιτι πρόγραμμα, για την τηλεοπτική συνεργασία της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, αλλά και για τις προτάσεις που έχει λάβει για να ασχοληθεί με την πολιτική.
Ειδικότερα, η Ιωάννα Μαλέσκου είπε ότι “η αίσθηση ασφάλειας και η ωραία σύμπραξη ανθρώπων που είναι εκεί για να ξεκινήσουν κάτι όμορφο με έκανε να πω το «ναι» στο Tv Queen. Όλοι μπορεί να αντιληφθούν το ριάλιτι με αρνητικό τρόπο και να αναρωτιούνται τι θα δουν. Αλλά το ριάλιτι είναι η πραγματικότητα και είναι ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα”.
“Δεν ήξερα ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε κάνει αρνητικά σχόλια για διάφορες τηλεοπτικές μου επιλογές. Όμως, από τη συνάντηση που είχαμε, παρατήρησα ότι είπε ότι έχω έντονα παρενθετικό λόγο. Δεν λέει κάτι που δεν ισχύει, αλήθεια είναι αυτό. Έτσι μιλάω”.
“Έχω λάβει προτάσεις από ανθρώπους να ασχοληθώ με την πολιτική από τότε που ήμουν στην Κρήτη ακόμη. Δεν ξέρεις ποτέ πώς θα εξελιχθεί η ζωή. Ωστόσο, δεν είναι στα σχέδιά μου για το παρόν”.
“Κάθε άνθρωπος επιλέγει αυτό που είναι καλύτερο για εκείνον στη δεδομένη στιγμή και αυτό είναι απόλυτα σεβαστό” πρόσθεσε επίσης, σχολιάζοντας την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να μην συνεχίσει τη συνεργασία με το Μεγάλο Κανάλι, στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

Written by admin

Η αποχώρηση του Γιάννη Ευαγγελίδη από το Καλημέρα Ζωή και η νέα του σταδιοδρομία ως τραγουδιστής στα σκυλάδικα

Ο λύσας του μυστηρίου των μικρών μορίων των αρχαίων αγαλμάτων: Η αλήθεια αποκαλύπτεται από ιστορικό