Η Απίστευτη Ιστορία Αγάπης του Πέτρου Κόκκαλη και της Δήμητρας: Το Ανεπανάληπτο Στοίχημα που Κέρδισαν

“Ο γάμος δεν αλλάζει τίποτα σε μια σχέση που βασίζεται στην αμοιβαιότητα, στην αγάπη και στον σεβασμό”, λέει ο Πέτρος Κόκκαλης.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Espresso, ο Πέτρος Κόκκαλης μίλησε για τον γάμο του με τη Δήμητρα Ματσούκα και το πώς αυτός δεν έχει αλλάξει τη σχέση τους. Ο επιχειρηματίας και ευρωβουλευτής εξέφρασε την άποψη ότι ο γάμος δεν αλλάζει τίποτα σε μια σχέση που βασίζεται στην αμοιβαιότητα, στην αγάπη και στον σεβασμό. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην υποστήριξη που έχει λάβει από τη Δήμητρα στις αποφάσεις του, καθώς και στη σημασία του να συνεργαστούν οι πράσινες δυνάμεις εντός της χώρας.

Ο Πέτρος Κόκκαλης αναφέρθηκε επίσης στην εμπειρία του από τη θητεία του στην Ευρωβουλή. Εκείνο που του μάθαινε αυτή η εμπειρία ήταν η σημασία της εργασίας και της αναζήτησης κοινού εδάφους ακόμα και με αντίπαλες πολιτικές δυνάμεις, με βάση τις αξίες και τα επιστημονικά δεδομένα. Η θετική αυτή εμπειρία του έδειξε ότι μπορεί κανείς να επιφέρει αλλαγές και να αφήσει κάτι πίσω του εάν εργαστεί σκληρά και με στόχους.

Όλα αυτά τα λεγόμενα δείχνουν την αξία της συνεργασίας, της αμοιβαιότητας και της σεβασμού σε κάθε σχέση, είτε πρόκειται για έναν γάμο είτε για μια συνεργασία στο πολιτικό πεδίο. Με βάση αυτές τις αρχές, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια καλύτερη και πιο ενωμένη κοινωνία.”

Written by admin

Latest

Τα βάσανα δεν έχουν τελειώσει για Κέιτ Μίντλετον και Πρίγκιπα Ουίλιαμ: Αποκαλύφθηκαν τα δύο μέλη της βασιλικής οικογένειας που τους απειλούν για το στέμμα

Η Προειδοποίηση του Στίβεν Χόκινγκ για την Αναζήτηση Εξωγήινων: Πόσο Αργά Μπορεί να Είναι;