Η απίστευτη «γκάφα» της Ιωάννας Τούνη: Τοποθετήθηκε και για το μεσανατολικό ζήτημα λέγοντας ότι δεν θέλει να οδηγηθούμε στον …Δ’ Παγκόσμιο

Η Ιωάννα Τούνη θέλησε να πάρει θέση και για το μεσανατολικό ζήτημα και τα όσα διαδραματίζονται ανάμεσα στο Ισραήλ και την Χαμάς, κάνοντας λόγο για γενοκτονία, αλλά και για το ενδεχόμενο ενός… Δ’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Στη συνέχεια μάλλον κάποιος την ενημέρωσε ότι δεν έχει γίνει ακόμα Γ’ Παγκόσμιος πόλεμος και έτσι διόρθωσε την ανάρτησή της.

«Μπορείς να ταξιδέψεις από το ανατολικό τμήμα της Γάζας στο δυτικό μέσα σε ένα μισάωρο και από το βόρειο στο νότιο σε 12 λεπτά. Αυτό, λοιπόν, που προσπαθώ να πω είναι ότι η Γάζα είναι πολύ μικρή και το Ισραήλ έχει ήδη ρίξει 6.000 βόμβες μέσα στις τελευταίες 7 ημέρες που είναι περισσότερες και από αυτές που έριξαν οι ΗΠΑ στο Αφγανιστάν μέσα σε έναν χρόνο…

Η Γάζα, αυτή τη στιγμή, έχει μεταμορφωθεί σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης χωρίς ρεύμα, χωρίς νερό με μολυσμένο αέρα! Υπάρχουν άψυχα σώματα παντού στους δρόμους και κανείς δεν ξέρει πού να τα μεταφέρει αφού τα νοσοκομεία είναι γεμάτα και τα ασθενοφόρα βομβαρδισμένα. Οι άνθρωποι δεν έχουν μάθει τίποτα από την ιστορία. Όλοι κάθονται σιωπηλά και παρατηρούν. Αυτό λέγεται γενοκτονία και εθνοκάθαρση» έγραψε.

«Για να μην παρεξηγηθώ, δεν υποστηρίζω καμία από τις δυο πλευρές! Υποστηρίζω μόνο την ειρήνη! Ανεβάζω περιεχόμενο που είδα από αλλού, με άγγιξε και θεώρησα σημαντικό να το αναδημοσιεύσω! Φυσικά και υπάρχουν τρομοκράτες, αλλά οι βόμβες δεν πέφτουν σε αυτούς, πέφτουν σε γυναικόπαιδα! Μπορεί να μπει ένας τέλος σε αυτή την τρέλα; Ή θα μας οδηγήσει το μίσος μας σε 4ο παγκόσμιο πόλεμο; #prayforpeace» έγραψε η Ιωάννα Τούνη, που στη συνέχεια κατέβασε τη συγκεκριμένη ανάρτηση και ανέβασε μια παρόμοια, διορθώνοντας το λάθος της.

dessou.gr

Αποκαλυπτικό ανέκδοτο: Βλέπω ψυχίατρο

Ιάκωβος Μυλωνάς για Αίαντα Μανθόπουλου: «Είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση, δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει»