Η αντίσταση της Σοφίας Αρβανίτη στο να απαντήσει για τη ζωή της

«Με τον Μιχάλη Ρακιντζή έχουμε γράψει ιστορία» εξομολογείται η Σοφία Αρβανίτη.
Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» και στον Σαράντη Μαριεττή, η Σοφία Αρβανίτη μίλησε για διάφορα θέματα που την απασχολούν. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο γεγονός ότι προσέχει την εμφάνισή της, με μέτρο πάντα, και αποκάλυψε πως οι ρυτίδες την αγχώνουν από νεαρή ηλικία.
«Από τα 18 άρχισε να με αγχώνει. Δεν μου αρέσει να γερνάω. Μου αρέσει ότι γίνομαι πιο σοφή. Δεν ένιωθα sex symbol, αλλά ένα νόστιμο κορίτσι», ανέφερε η ίδια.
Επιπλέον, αποκάλυψε πως έχει βιώσει ανήθικες προτάσεις μέχρι και σήμερα. Αν και δεν έχει να κάνει με την εμφάνισή της, αλλά με τη νοοτροπία ορισμένων ανθρώπων. «Είχα τις προτάσεις μου και κάνω τις επιλογές μου», τόνισε.
Σχετικά με το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision, το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι, εξέφρασε το «ξενέρωμά» της. «Βρήκε ένα τραγούδι, έβαλε κάποια από τα συστατικά που συνηθίζει να βάζεις στις παραγωγές της και έφερε αυτό το αποτέλεσμα», ανέφερε.
Τέλος, αποκάλυψε τη σχέση που έχει με τον Μιχάλη Ρακιντζή, λέγοντας πως έχουν γράψει ιστορία μαζί. «Γιατί να αρνηθώ να απαντήσω για κάτι που έχει σχέση με αυτήν την περίοδο της ζωής μου; Φυσικά και έχω ακόμα έρωτα με τον Μιχάλη, είμαστε φίλοι», ανέφερε.

Written by admin

Πριν την πλαστική στο πρόσωπο: Η φωτογραφία της Ζέτας Μακρυπούλια, 25 χρόνια πριν, που θέλει να «εξαφανίσει»

Η ανατριχιαστική πραγματικότητα: Η πιθανότητα παράλυσης μετά το θάνατο