Η αντίδραση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στα δημοσιεύματα: “Αναμένουμε συγγνώμη και δράση από την Νομική Επιτροπή”

Αυτό που συνέβη είναι κανιβαλικό” τονίζει η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έδωσε συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της στον Alpha. Η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας αντέδρασε στα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι εκείνη και ο Διαμαντής Καραναστάσης ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή.

“Αυτό που συνέβη είναι κανιβαλικό. Ο στόχος μας είναι να καταλάβουν οι πολίτες ότι έχουν εκπροσώπηση. Όταν επιτίθεται και στοχοποιείται εμένα, την ηγέτη, τη βουλευτή και ολόκληρη την ομάδα μας που είναι η φωνή των πολιτών μέσα στη Βουλή, αυτό δεν αφορά μόνο εμάς, αλλά και τους πολίτες και την κοινωνία. Γι’ αυτό τόνισα ότι πρέπει να παρακολουθούν τι γίνεται στη Βουλή και να υπερασπίζονται αυτούς που τους υπερασπίζονται. Το αισθανόμαστε πολύ έντονα και οι πολίτες το καταλαβαίνουν.

Αναμένουμε συγγνώμη, γιατί θα ακολουθήσουν νομικές ενέργειες και αυτή η όλη διαδικασία δεν θα παραμείνει έτσι. Σε κάθε περίπτωση, πιστεύω ότι καταλαβαίνει όλος ο κόσμος”, δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

“Ο Διαμαντής Καραναστάσης είναι ένας εξαιρετικά επιτυχημένος καλλιτέχνης για δεκαετίες με διακρίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, πολύ πριν ίδρυμεται η Πλεύση Ελευθερίας. Στο πολιτικό κομμάτι είναι επίσης ένας αξιόλογος βουλευτής και οραματιστής των πρωτοβουλιών μας. Δεν είναι πρόσωπο που θέλει να αποκτήσει κέρδη και προβολή από όλα αυτά.

Όταν επιχειρείται να υποβαθμιστεί η πολιτική και κοινοβουλευτική παρουσία ενός βουλευτή με βάση την προσωπική του ζωή, όταν υποτίθεται ότι δεν αναγνωρίζεται το έργο του στους τομείς της πολιτικής, της κοινωνίας και της τέχνης, τότε είναι σαφές ότι αυτή είναι μια επίθεση ενάντια σε αυτόν, σε εμένα και στην Πλεύση Ελευθερίας”, τόνισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Written by admin

Mente Fuerte: Μετά το διαζύγιο με τον πατέρα μου, η μητέρα μου δεν μου είχε παρουσιάσει καμία σχέση της

Κύμα καταγγελιών για οικιακή βία: 112 περιστατικά σε μόλις 24 ώρες