Η Ανεξίτηλη Απώλεια του Γιώργου Κατσαρού: Η Αθάνατη Αγάπη και Ο Μεγάλος Χαμός που Άφησε πίσω του

“Με κόστισε πολύ, τουλάχιστον εμένα, αυτός ο θάνατος επειδή ήταν το δεξί μου χέρι” εξομολογήθηκε, συγκινημένος, ο Γιώργος Κατσαρός.
Ο Γιώργος Κατσαρός βρέθηκε καλεσμένος στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Νύχτα στάσου» με τον Χρήστο Νικολόπουλο και τη Μελίνα Ασλανίδου το βράδυ του Σαββάτου στην ΕΡΤ. Σε ένα μουσικό αφιέρωμα στον Πυθαγόρα, ο σημαντικός συνθέτης δεν έκρυψε την προσωπική του πληγή για την απώλεια του αγαπητού του φίλου.
Γι’ αυτό, όταν κλήθηκε να μιλήσει για εκείνον, ο Γιώργος Κατσαρός δεν μπόρεσε να κρατήσει την συγκίνησή του. “Είναι τιμή για εμένα, αλλά δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω και πού να τελειώσω. Θέλω να σας πω ότι η συνεργασία μας ξεκίνησε. Υπήρχε ένα καφέ στη Σταδίου που ανήκε στον συνθέτη Νίκυ Γιάκοβλεφ. Πίναμε εκεί τα πρωινά εσπρέσο, από τους πρώτους Αθηναίους. Του άρεσε του Πυθαγόρα το καφέ αυτό και ήταν όπου κλείσαμε να γράψω μουσική για την ταινία «Κάθαρμα» που με ζήτησε ο σκηνοθέτης, ο Κώστας Ανδρίτσου, να ετοιμάσω πριν να γράψω δύο τραγούδια”.

“Εκείνη τη μέρα ήταν το πρώτο ραντεβού που είχαμε στον καφέ αυτό με τον Πυθαγόρα, γιατί προηγουμένως είχαμε γνωριστεί στο κέντρο Βράχος που είχε έρθει ο Κώστας Καραγιάννης από το Παρίσι και ήταν φίλοι. Πήρα κατευθείαν τον Πυθαγόρα και του είπα «Έχεις κανένα τραγούδι για καπετάνιους στην τσάντα σου;». Μου είπε «Έχω ένα τραγούδι», μου το έδωσε και πήγα σπίτι και το ολοκλήρωσα”.

“Έτσι ξεκίνησε η πρώτη μας συνεργασία με τον Πυθαγόρα, που μετά δεν χωρίσαμε παρά μόνο μας χώρισε ο θάνατος, όπως γνωρίζουμε όλοι, επειδή έφυγε τόσο νέος. Μου κόστισε εμένα τουλάχιστον, όπως και σε εσάς φυσικά, πολύ αυτός ο θάνατος, γιατί ήταν το δεξί μου χέρι” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κατσαρός στο νέο επεισόδιο της μουσικής εκπομπής της δημόσιας τηλεόρασης, τη νύχτα του Σαββάτου.

Written by admin

Η αποκάλυψη της Χριστίνας Λαμπίρη: Η απόπειρα ληστείας που έκανε σκηνοθεσία στην κόρη μου

Τουρίστρια δεν θέλει να έρθει ξανά στην Αθήνα: «Όπου και να πήγαινα οι άνδρες με κοιτούσαν περίεργα» (βίντεο)