Η Ανάγκη για Προστασία: Τα Μαχαιρώματα των Κοντινών Προσώπων Πονάνε Πολύ

Η Δήμητρα Κατσαφάδου μίλησε για τον έρωτα, τα πισώπλατα μαχαιρώματα και τη νεύρωση στομάχου που ένιωσε μετά τον θάνατο της Ραφαέλας Πιτσικάλη, σε συνέντευξή της στην εκπομπή “2night Show”.

Η γνωστή επιχειρηματίας εξομολογήθηκε ότι είναι μόνη της και ανέλυσε τους λόγους για αυτό. “Φταίω εγώ, όλο το βάρος το ρίχνω σε εμένα”, δήλωσε.

Αναφερόμενη στον πρώτο της έρωτα, αποκάλυψε μια αξιοπάστευτη ιστορία. “Γνώριζα το μεγάλο μου έρωτα από παιδί. Είμουν το φυτό του χωριού και εκείνος ο γόης του σχολείου. Μου έστελναν λουλούδια και αρκουδάκια, αλλά εκείνος δεν με κοίταζε καν. Μετά από χρόνια ανακάλυψα ότι όλα αυτά τα έστελνε η μητέρα μου. Καταφέραμε να είμαστε ζευγάρι για 10 χρόνια”, ανέφερε.

Σχετικά με τα μαχαιρώματα που έχει δεχθεί, δηλώνει: “Τα μαχαιρώματα από αγαπημένα πρόσωπα είναι πολύ επώδυνα. Έχω πονέσει πολύ από ανθρώπους που ήταν κοντά μου. Θα ήθελα να έχω μια πανοπλία για να προστατευτώ.”

Τέλος, μίλησε για τη Ραφαέλα Πιτσικάλη, την νεαρή κοπέλα που χάθηκε λόγω καρκίνου. “Ένιωσα μεγάλη θλίψη για τον χαμό της Ραφαέλας. Παλέψαμε μαζί και πολλοί αγαπούσαν την ιδιαίτερη αυτή κοπέλα. Το να χάσεις κάποιον τόσο αγαπημένο είναι βαθιά συγκλονιστικό”, εξομολογήθηκε.

Written by admin

Kουτσομπόλα φίλη – Ανεκδοτάρα: Η νέα γειτόνισσα και ο σύζυγος

Η ανεξέλεγκτη απώλεια: Το παιδί που άφησε πίσω τον πατέρα του.