Menu

Η αμυντική στάση της Ματίνας Παγώνη: Η ερώτηση που δεν ήθελε να απαντήσει

Ο Δημήτρης Κόκοτας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο “Γεννηματάς”, έπειτα από την καρδιακή ανακοπή που υπέστη στις 28 Μαρτίου. Για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα μίλησε στο MEGA η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

Χαρακτηριστικά η Ματίνα Παγώνη ανέφερε: “Η ιστορία είναι ότι παραμένει σταθερή η κατάστασή του, δεν έχω κάτι νεότερο. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι παρακολουθείται από την ομάδα των γιατρών του και γίνονται εξετάσεις, απεικονιστικός έλεγχος, για να δούνε την πορεία. Θέλει μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμα. Είχε πάντα και τις επιπλοκές του και το είχαμε πει άλλωστε. Χρειάζεται χρόνος, θα παραμείνει εκεί.

Είναι επιπλοκές νόσου, εξαρτάται κάθε φορά από τον οργανισμό και την εξέλιξη του κάθε ασθενούς. Εμείς οι γιατροί λέμε ότι ο κάθε άρρωστος είναι ξεχωριστός, ο κάθε οργανισμός είναι ξεχωριστός. Μπορεί να κάνει κάποιες επιπλοκές, μπορεί να μην κάνει.

Σημασία έχει ότι ο άνθρωπος το πολεμάει, οι δικοί του είναι κοντά, η ιατρική ομάδα είναι κοντά και ευχόμαστε όλοι ό,τι καλύτερο και όσο πιο γρήγορα να γίνει καλά και να πάει στο σπίτι του. Θέλει χρόνο. Ο Δημήτρης Κόκοτας αντιδρά στα επώδυνα ερεθίσματα”.

Πάντως, στο ερώτημα αν ο Δημήτρης Κόκοτας αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει γύρω του και αν έχει επικοινωνία με το περιβάλλον, η Ματίνα Παγώνη απάντησε: “Μέχρι εδώ σταματάμε. Υπάρχουν μερικά πράγματα που είναι προσωπικά δεδομένα”, απάντησε η Ματίνα Παγώνη.

Written by admin

Exit mobile version