Menu

Η επιστροφή του Ετεοκλή Παύλου κατά Νίκου Πελετιέ: Ανατροπή από τον Μεσαίωνα στο 2024

Βλέπουμε έναν άνθρωπο που ζει σε μια δική του εποχή, λέει “αποφασίζω και διατάζω”, αναφέρει ο Ετεοκλής Παύλου.
Ο Νίκος Πελετιέ μπήκε χθες στο Power of Love και οι δηλώσεις του για τις γυναίκες έκαναν τους πάντες να μείνουν άφωνοι. Ο Ετεοκλής Παύλου, η Ελένη Χατζίδου και οι συνεργάτες τους σχολίασαν σήμερα στο Breakfast@star τα όσα απίστευτα είπε ο Κύπριος για το γυναικείο φύλο.
Power of Love – Σάλος με τις απόψεις του παίκτη για τις γυναίκες: «Τον αναγνώρισα από τα social, θέλετε να σας πω τι ανεβάζει;»
«Και από τον Μεσαίωνα, ας επιστρέψουμε στο 2024, γιατί μπορεί να μπερδευτήκατε λίγο, αλλά είμαστε εδώ. Τραγικές οι απόψεις του, από το πώς χαρακτήρισε τη γυναίκα, ότι θα τις εκπαιδεύσει και ότι η θέση της γυναίκας είναι να στηρίζει τον άντρα… Είναι απόψεις που δεν θέλουμε να ακούμε», δήλωσε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου.
Η Ελένη Χατζίδου πρόσθεσε: «Χαίρομαι που μπήκε εκεί, για να τον βάλουν στη θέση του τα κορίτσια. Υπάρχουν κι άλλοι εκεί έξω σαν αυτόν».
Ο Ετεοκλής Παύλου ανέφερε στη συνέχεια: «Βλέπουμε έναν άνθρωπο που ζει σε μια δική του εποχή, λέει “αποφασίζω και διατάζω”. Δεν ξέρω τι είναι πιο τραγικό από όσα έχουμε ακούσει μέχρι στιγμής».

Written by admin

Exit mobile version