Η 50άρα Ελίνα Κέφη κάνει το Instagram να… αναστενάξει με τις εντυπωσιακές πόζες στην αμμουδιά! (ΦΩΤΟ)

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια Ελίνα Κέφη, λίγες εβδομάδες μετά τον μυστικό γάμο που πραγματοποίησε όπου και δέθηκε με τα ιερά δεσμά με τον καλό της, απολαμβάνει τις διακοπές της.

Μάλιστα, η Ελίνα Κέφη αγαπά να μοιράζεται μέσα από τα social media ξεχωριστά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα με τους διαδικτυακούς της φίλους. Πολλές φορές, η Ελίνα Κέφη ανεβάζει κατακόρυφα το θερμόμετρο του διαδικτύου με τις δροσερές της πόζες!

Κάτι που συνέβη δηλαδή και το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, όταν και η παρουσιάστρια θέλησε να δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δυο εικόνες όπου και απολαμβάνει την θάλασσα και την αμμουδιά.

Τον πρώτο λόγο σε αυτές έχουν τόσο η καλλίγραμμη της σιλουέτα όσο και το πολύχρωμο, ολόσωμο μαγιό που έχει επιλέξει και βεβαίως την αναδεικνύει στον μέγιστο βαθμό στο όμορφο νησί της Πάτμου όπου και βρίσκεται η Ελίνα Κέφη αυτές τις ημέρες.


Η Ελίνα Κέφη είδε το φως της ζωής στη Γερμανία την 1 Δεκεμβρίου του 1973.Το 1991 ξεκίνησε να δουλεύει επαγγελματικά ως μοντέλο μόδας συνεργαζόμενη με την αφρόκρεμα των σχεδιαστών όπως ο Μιχάλης Ασλάνης, ο Μάκης Τσέλιος και στη συνέχεια ως παρουσιάστρια στην τηλεόραση παρουσιάζοντας κατά κύριο λόγο τηλεπαιχνίδια.

Η ίδια έχει πει μετά από χρόνια για τη μόδα: «Ασχολούμαι με την μόδα ακόμα. Ήταν πολύ καλές οι εποχές στο μόντελινγκ όσον αφορά στα χρήματα, άλλα έκανα εκδρομές και δεν κρατούσα καβάντζα. Δεν μου λείπει η τηλεόραση, έχω κάνει εξαιρετικές συνεργασίες πλην μιας, είχα διαφορά με γυναίκα δεν ταιριάζαμε σε τίποτα. Έχω δεχθεί εργασιακό bullying και έχω εισπράξει το…ενδιαφέρον σε περιβάλλον εργασίας».

Η πρώτη της επαφή με τη δημοσιότητα ήταν όταν πήρε μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς του 1991 που διοργάνωνε ο τηλεοπτικός σταθμός ANT1, κερδίζοντας τον τίτλο της αναπληρωματικής Μις Ελλάς. ωΑμέσως μετά ξεκίνησε να εργάζεται στον «Πρωινό καφέ» με τις διαδοχικές παρουσιάστριες Ρούλα Κορομηλά (1991-1994), Πόπη Χατζηδημητρίου (1994-1995) και Ελένη Μενεγάκη.

Το 1991 επίσης η Κέφη συμμετείχε και στο τηλεπαιχνίδι «Η Τιμή Τιμή δεν Έχει» με παρουσιαστή τον Ηλία Μπενέτο και το οποίο προβάλλονταν κάθε Σαββατοκύριακο. Το 1998 έκανε το ντεμπούτο της ως παρουσιάστρια με το τηλεπαιχνίδι Super game πεντάλεπτης διάρκειας. Το 2018 μετά από αρκετά χρόνια αποχής από την μικρή οθόνη επέστρεψε στην τηλεόραση παρουσιάζοντας την ψυχαγωγική εκπομπή «Παιδιά από σπίτι» στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon.

Η ίδια έχει δηλώσει σχετικά: «Δεν μου λείπει η τηλεόραση και αν μου προκύψει θα κάνω πολύ ευχάριστα. Είμαι ένας τυχερός άνθρωπος και έχω κάνει εξαιρετικές συνεργασίες πλην μίας που ήταν ότι χειρότερο έχω κάνει και δεν θα ήθελα να το ξανακάνω ποτέ. Ήμασταν πολλοί μαζί αλλά η διαφορά μεταξύ μας ήταν με γυναίκα. Δεν ταιριάζαμε σε τίποτα, δεν μπορούσαμε να συνεννοηθούμε, δεν υπήρχε καμία χημεία ενώ υπήρχε ανταγωνισμός και διάθεση να πάρει μεγαλύτερο τηλεοπτικό χρόνο».

Αριστοτέλης Ωνάσης: Αυτές ήταν οι «απαιτήσεις» του στο κρεβάτι με την Μαρία Κάλλας! Σόκαραν μέχρι και οίκο ανοχής…

Ανέκδοτο: «Τι έχεις βρε Μανώλη και είσαι τόσο χάλια;» – Η απάντησή του θα σας αφήσει άφωνους …!Γέλιο