Hμιτελικά και Ευρώπη το Περιστέρι

Hμιτελικά και Ευρώπη το Περιστέρι

Η εκπληκτική πορεία του ΓΣ Περιστερίου στα πεπραγμένα της ελληνικής υδατοσφαίρισης δεν έχει πλέον σταματημό. Η ομάδα του Κώστα Λούδη συνεχίζει να γράφει με χρυσά γράμματα τη δική της ιστορία στο άθλημα, καθώς πετυχαίνει πράγματα που ίσως δεν θα μπορούσε ούτε να τα ονειρευτούν οι άνθρωποί της λίγα χρόνια πριν. Στο Περιστέρι ζουν μέρες θριάμβου από το απόγευμα της Κυριακής (2/4).

Ο ΓΣΠ επιβλήθηκε με 11-6 επί του Υδραϊκού, στον τρίτο μεταξύ τους αγώνα της Α’ φάσης των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών, στο κολυμβητήριο της Χωράφας, έκανε το 2-1 στις νίκες και προκρίθηκε στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΝΟ Βουλιαγμένης με μειονέκτημα έδρας. Και φυσικά, η ομάδα του Περιστερίου, εξασφάλισε για πρώτη φορά στην ιστορία της, την έξοδό της στην Ευρώπη (θα δούμε στη συνέχεια σε ποιο ευρωπαϊκό κύπελλο, ανάλογα με το πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει).

Οι νεοφώτιστοι στην κατηγορία Περιστεριώτες, με όπλο την καλή άμυνα και τις λύσεις στην επίθεση με όλους τους τρόπους, αιφνιδίασαν στο ξεκίνημα τους αντιπάλους τους, προηγήθηκαν με 5-1 στο πρώτο οκτάλεπτο και στη συνέχεια έλεγξαν τον ρυθμό. Έτσι ακόμα κι όταν ο Υδραϊκός και στο ένα γκολ, πρώτα 5-4 και μετά 6-5, στις αρχές του τρίτου οκτάλεπτου, οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να ξαναπάρουν το πάνω χέρι και να φτάσουν στη νίκη, με κορυφαίους τους Φάρμερ, Λαδά και Γερακούδη, αλλά και τον τερματοφύλακα Καραμπέτσο.

Οκτάλεπτα: 5-1, 1-3, 1-1, 4-1

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου, Λαδάς 2, Φάρμερ 3, Γερακούδης 2, Κουκουμάκης 1, Αγκόρτσας, Καρούντζος 1, Μιρόνοφ, Κλήμος 1, Τζώρτζης 1, Τσαγκάρης, Αϊβαλιώτης, Λαδάς Σ., Μπιτσάκος.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Μάκης Βολτυράκης): Γουλφ, Τσιστράκης, Θαλασσινός, Κοκκινάκης 1, Παπασηφάκης 3, Μακαντάνης, Μπλάνης 1, Αργυρόπουλος, Παπαδόγκωνας, Μπεριστιάνος, Αλβέρτης 1, Πωλογεώργης, Χατζηγούλας.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΥΡΔΟΥΚΟΥΤΑΣ

Βρείτε μας στο Twitter! Πατήστε εδώ

Διαβάστε επίσης »

h-katerina-stikoudi-evale-“fotia”-sti-skini-os-billy-idol

YFSF: H Κατερίνα Στικούδη έβαλε πυρκαγιά στη σκηνή ως Billy Idol

ΗΠΑ: Η Ουάσινγκτον θα στείλει ιατρικό εξοπλισμό και συστατικά εμβολίων στην Ινδία

ΗΠΑ: Η Ουάσινγκτον θα στείλει ιατρικό εξοπλισμό και συστατικά εμβολίων στην Ινδία