Γρηγόρης Γκουντάρας απειλεί τη Super Κατερίνα: “Συνάντηση μας = φυλάκιση”

Αυτό είναι ένα τελείως απειλητικό μήνυμα, αναφώνησε ο κ. Ντούγκας για όσα διάβασε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.
Με αφορμή τον ντόρο που σηκώθηκε γύρω από την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο Γρηγόρης Γκουντάρας θέλησε να μοιραστεί με την τηλεοπτική του παρέα, το πρωινό της Παρασκευής, πως και ο ίδιος έχει δεχθεί ανά διαστήματα απειλητικά μηνύματα. Μάλιστα, διάβασε έναν στον αέρα της εκπομπής.
Πιο συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας δήλωσε πως «μου στείλανε ένα απειλητικό μήνυμα ότι ένας ανώνυμος τύπος, αν με συναντήσει, θα πάει φυλακή. Το κράτησα, να το! «Ξέρω ότι, αν σε συναντήσω στο δρόμο. σίγουρα θα πάω στη φυλακή» μου γράφει».
Τότε, εμφανώς αναστατωμένος πλάι στον δημοσιογράφο, ο δικηγόρος Αναστάσιος Ντούγκας υπογράμμισε πως «αυτό είναι ένα τελείως απειλητικό μήνυμα. Αν σας δείξω τα δικά μου μηνύματα, τα οποία μου έρχονται, για την Ιωάννα Τούνη και για άλλες υποθέσεις, πραγματικά είναι ανατριχιαστικά».
«Πολλές φορές εγώ μπαίνω μέσα σε αυτά τα προφίλ και βλέπω να έχουν 0 ακολούθους. Αυτά είναι ψεύτικα» σχολίασε, εν συνεχεία, η Κατερίνα Καινούργιου με τον τηλεοπτικό της συνεργάτη, Γρηγόρη Γκουντάρα να εξηγεί πως «όχι, παιδιά, αυτό έχει κανονικά ονοματεπώνυμο».

«Αν κατατεθούν μηνύσεις για αυτά στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, λοιπόν, κάποιοι απ’ αυτούς θα πιαστούν και θα σταματήσει αυτό το πράγμα» επισήμανε, τέλος, ο δικηγόρος στο πλατό της ψυχαγωγικής εκπομπής του Alpha, το πρωινό της Παρασκευής.

Written by admin

Μπραντ Πιτ: Τα παρατάει στη διαμάχη με την Τζολί – Αποσύρει το αίτημα για συνεπιμέλεια των παιδιών τους

Ανεκδοτάρα με κακομοίρα σύζυγο: “Καντεμιά αγάπη μου”