Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η επόμενη σεζόν θα τον βρει με 3 εκπομπές;

Χamos

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Φωλιάς των Κου Κου», ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα παρουσιάσει, εκτός από το «The 2Night Show», δύο ακόμα εκπομπές.

Αν ισχύουν οι πληροφορίες του Στέφανου Κωνσταντινίδη, τότε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα είναι ο πραγματικός «άρχων» του ΑΝΤ1 τη σεζόν 2021-2022.

Ο παρουσιαστής που πρόσφατα ανανέωσε τη συνεργασία του με το κανάλι για τρία ακόμα χρόνια είχε εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία του να παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;», μια εκπομπή με μακριά διαδρομή στην ελληνική τηλεόραση την οποία φέρονταν μέχρι πριν από λίγο καιρό να διεκδικούν πολλά κανάλια. Είχε πει επίσης ότι αγαπάει ιδιαίτερα το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και θα ήθελε να το παρουσιάσει.

Τα δικαιώματα του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» ανήκαν στον ΑΝΤ1, ο οποίος σκόπευε να εντάξει το show στον προγραμματισμό της ερχόμενης σεζόν. Όμως, πλέον και ο «Εκατομμυριούχος», ο οποίος θα ενταχθεί από το φθινόπωρο στο πρόγραμμα του σταθμού.

Σύμφωνα με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη και οι δύο εκπομπές -καθημερινή και εβδομαδιαία- έχουν προταθεί στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος απάντησε θετικά.
Όπως επισήμανε ο δημοσιογράφος, ανακοινώσεις θα υπάρξουν σύντομα, αφού το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» αρχίζει γυρίσματα τον Ιούνιο.

Αν ο παρουσιαστής και το κανάλι τα βρουν για τος δύο εκπομπές, το πιθανότερο είναι το «The 2Night Show» να γίνει από τρεις φορές την εβδομάδα, δύο.

YFSF spoiler: Συνεχίζεται με λιγότερα επεισόδια στο κανάλι του Αμαρουσίου

i-tourkia-kalei-to-israil-na-“stamatisei-tis-epitheseis-tou”-enantion-ton-palaistinion

Η Τουρκία καλεί το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις του εναντίον των Παλαιστινίων