Γουάντα Νάρα: Τα πέταξε όλα και μας… τρέλανε! (pics)

Latest

Η Γουάντα Νάρα και ο Elián Valenzuela, πιο γνωστός ως L-Gante , εμφανίζονται όλο και περισσότερο μαζί και πλέον οι φήμες για ειδύλλιο που υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό επιβεβαιώνονται πανηγυρικά.

Αυτή τη φορά οι φωτογραφίες τους δείχνουν να βγαίνουν από ένα εστιατόριο στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής, όπου η επιχειρηματίας ταξίδεψε τις τελευταίες ημέρες όχι μόνο για να γιορτάσει τα γενέθλιά της αλλά και για επαγγελματικούς λόγους, όπως ανέφερε μάλιστα η ίδια.

Φυσικά, στο βίντεο μπορείτε να δείτε πολλά περισσότερα από μια φιλία, αφού πλέον φαίνεται ότι μιλάμε για κάτι παραπάνω από ένα δείπνο αφού εθεάθησαν να μπαίνουν μαζί στο αυτοκίνητο του τραγουδιστή και δίνουν ο ένας στον άλλο ένα παθιασμένα φιλιά!

Αυτό μάλιστα το έδειξε και σε βίντεο στο twitter η Socios del Espectáculo , η οποία κυκλοφόρησε τις εικόνες για του λόγου το αληθές.

¡El beso de Wanda y L-Gante en exclusiva en #SociosDelEspectaculo! #loviensocios @eltreceoficial pic.twitter.com/JMhfwNJrGc

— Socios del espectáculo (@socioseltrece) December 13, 2022

Η ίδια πάντως φαίνεται ότι εξακολουθεί να παίζει σε διπλό ταμπλό και να κάνει ότι μπορεί για να τρελάνει τον ποδοσφαιριστή της Γαλατασαράι και πρώην όπως πλέον φαίνεται σύζυγο της.

Ταυτόχρονα όμως ανεβάζει και νέες προκλητικές της φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό όπου για μια ακόμα φορά τα πέταξε ΟΛΑ!

Δείτε την εδώ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Όταν η Χριστίνα Ωνάση συνελήφθη για πορνεία στο Παρίσι + 23 ακόμα αλήθειες για τη ζωή της

Η Γη Της Ελιάς spoiler 2ος κύκλος: ΣΟΚ! Αυτή χωρίζει Βασιλική και Φίλιππο