Γουάντα Νάρα: Γιορτάζει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ποζάροντας μόνη με κόκκινα εσώρουχα

Μόνη φαίνεται να είναι αυτή την περίοδο η Γουάντα Νάρα αλλά αυτό δεν την εμποδίζει να γιορτάζει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η γνωστή επιχειρηματίας και μάνατζερ έχει παντρευτεί δύο φορές και έχει πέντε παιδιά. Την πρώτη με τον ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα Μάξι Λόπεζ με τον οποίο έχει δύο αγόρια και την δεύτερη με τον ποδοσφαιριστή της Γαλατά Μάουρο Ικάρντι και έχουν αποκτήσει τρία κορίτσια.

Η Γουάντα Νάρα που μοιράζει τη ζωή της μεταξύ Μπουένος Άιρες και Κωνσταντινούπολης έχει χωρίσει με τον Ικάρντι αλλά εξακολουθεί να πηγαίνει στην Πόλη μαζί με τα παιδιά της.

Πρόσφατα μάλιστα βρέθηκε εκεί και έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στους πληγέντες από τον σεισμό ανεβάζοντας το σκίτσο με τον άνδρα της ΕΜΑΚ που σώζει ένα μικρό παιδάκι στην Τουρκία.

Η Γουάντα έστειλε το δικό της μήνυμα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και έδειξε ότι είναι μόνη παρά τις σχέσεις με ποδοσφαιριστές και καλλιτέχνες που της “χρεώνουν” η “χρεώνει” στον εαυτό της για διαφημιστικούς λόγους.

Η επιχειρηματίας ανέβασε για την ημέρα φωτογραφίες της με κόκκινα εσώρουχα και έγραψε ότι πρέπει ο κάθε άνθρωπος να αγαπά πρώτα τον εαυτό του. Ευχήθηκε σε όσους αγαπούν ή ετοιμάζονται να αγαπήσουν αλλά τόνισε ότι το πιο σημαντικό είναι να αγαπάς τον εαυτό σου.

Πηγή: protothema.gr

Σωτήρης Καλυβάτσης: Απίθανες αποκαλύψεις για τον Κανάκη και τους «ΑΜΑΝ» – «Με τον Αντώνη»

Νικόλ Μαυρίδη – επιστρέφει στο Survivor: Αδιανόητες ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ με την πίσω όψη της χορεύτριας