Γκέα Σαμπατίνι: Κάνει duck face, χαϊδεύει το λιοντάρι, βγάζει selfie και προκαλεί (pics)

Το 2024 αναμένεται να φέρει νέες επιτυχίες για την Ιταλίδα μεσαίας απόστασης δρομέα Gaia Sabbatini, η οποία συνεχίζει να κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις στον αθλητικό κόσμο. Η Sabbatini, η οποία είναι γνωστή για τις ικανότητές της στα 1500 μέτρα, έχει καταγράψει σταδιακή βελτίωση στις επιδόσεις της κατά τη διάρκεια των ετών, φτάνοντας στα 4:01.93 το 2022.

Μεταξύ των σημαντικών της επιτυχιών είναι η συμμετοχή της στην ομάδα της Ιταλίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Διασταυρούμενης Χώρας, όπου η Ιταλία είχε στόχο να διατηρήσει τον τίτλο της στην μικτή σκυτάλη. Η Sabbatini, μέλος της προηγούμενης νικήτριας ομάδας, αναμφίβολα αποτελεί σημαντικό στοιχείο στην προσπάθεια αυτή.

Διαβάστε επίσης: Αδιανόητη παράσταση από τον Ντόντσιτς: Σημείωσε 73 πόντους και πήρε το ρεκόρ ευρωπαίου από τον Γιάννη

Από το 2016 με χρόνο 4:45.45 μέχρι και το 2022 με 4:01.93, η Sabbatini έχει δείξει την εξέλιξή της ως αθλήτρια.

Το τελευταίο διάστημα η Γαία Σαμπατίνι βρίσκεται στη Νότια Αφρική όπου συνδύασε αθλητικές δραστηριότητες σε γνωστό camp, αλλά και απόλαυσε μοναδικες εμπειρίες κάνοντας σαφάρι! Δεν δίστασε μάλιστα να πάρει στα χέρια της και ένα μικρό λιονταράκι.

Η Γκέα Σαμπατίνι ως γνωστο λατρεύει τη selfie φωτογραφίες και ποζάρει με duck face! Άν και θαυμαστές της γράφουν ότι δεν χρειάζεται να το κάνει αυτό, αφού έτσι κι αλλιώς το υαλουρονικό ξεχειλίζει στα χείλη της, η Γκέα Σαμπατίνι απλά τους αγνοεί και σελφάρει για τα μάτια σου μόνο

Πηγή: Koolnews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

O Γιάννης Βασιλείου αποκαλύπτει τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε: «Όταν το αντιλήφθηκα του είπα bye bye»

Ανεκδοτάρα με Κύπριο: Η παραγγελία και το “ν”