Γιάννης Στάνκογλου: Είμαι περήφανος θείος της Στεφανίας

Ο Γιάννης Στάνκογλου δήλωσε την υποστήριξή του στην ανιψιά του Στεφανία Λυμπερακάκη λίγο πριν από τον μεγάλο Τελικό της Eurovision 2021

Ο Γιάννης Στάνκογλου δεν συγκαταλέγεται ανάμεσα στους τυπικούς fans της Eurovision όμως, για φέτος, θα κάνει μια εξαίρεση και θα παρακολουθήσει τον διαγωνισμό αφού την χώρα μας εκπροσωπεί η ανιψιά του Στεφανία Λυμπερακάκη.

Ο φακός της «Φωλιάς των Κου Κου» συνέλαβε τον γνωστό πρωταγωνιστή, ο οποίος αυτό τον καιρό προετοιμάζεται για τον ρόλο του Προμηθέα στον «Προμηθέα Δεσμώτη» του Αισχύλου που θα ανέβει στην Επίδαυρο σε σκηνοθεσία Άρη Μπινιάρη, σε μια βόλτα του στο κέντρο της Αθήνας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που είμαι θείος της Στεφανίας» είπε ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος συνάντησε την Στεφανία πριν από αρκετούς μήνες στη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών της οικογένειας στον Έβρο από όπου κατάγονται.

Περιγράφοντας την εμφάνισή της στον Ημιτελικό, ο Γιάννης Στάνκογλου τόνισε: «Στη σκηνή είναι εξαιρετικά λυμένη, πάρα πολύ γοητευτική, είναι ένα τραγούδι που νομίζω ότι της ταιριάζει πολύ. Δεν θα άλλαζα κάτι. Το ρούχο της είναι πολύ ωραίο και της πάει πολύ και η σκηνοθεσία είναι σύγχρονη. Αν και εγώ δεν δηλώνω fan Eurovision, φέτος είμαι fan λόγω της Στεφανίας».

Και εξήγησε γιατί χαίρεται διπλά την επιτυχία της: «Βλέπω ένα πλάσμα που έχει παιδευτεί πολύ για να πετύχει αυτό που έχει πετύχει. Και θείος να μην ήμουνα, και ανιψιά μου να μην ήταν, χαίρομαι με αυτούς τους ανθρώπους που έχουν ξεκινήσει από εκεί που έχουν ξεκινήσει και έχουν καταλήξει να κάνουν ωραία και μεγάλα πράγματα».

Δείτε τη συνέντευξη που έδωσε ο Γιάννης Στάνκογλου στη «Φωλιά των Κου Κου»:

Ο Γιάννης Στάνκογλου ποζάρει μαζί με την Στεφανία:

gntm 4

GNTM: Αυτός θα είναι ο “Μέντορας”

Χamos

Γκαρσία: «Με τον Ολυμπιακό… γνωριζόμαστε»