Γιάννης Νέζης: Πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο Κωστάκης από το «Ρετιρέ»; (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι κι αν έχουν περάσει 31 χρόνια από την πρώτη προβολή του, το «Ρετιρέ» αποτελεί μέχρι και σήμερα μία καλοκαιρινή συνήθεια που χαρίζει άφθονο γέλιο στους τηλεθεατές.

Ο Γιάννης Νέζης, ο Κωστάκης της σειράς ήταν ένας από τους υπαλλήλους της εταιρείας και έχουν μείνει στην ιστορία οι καυγάδες του με την Χαρούλα.

Μετά τη θρυλική σειρά του Mega έκανε για δέκα χρόνια παραγωγές παιδικού θεάτρου. Μετά το 2000 συνεργάστηκε με το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας και έκανε μεγάλες παραγωγές.

Πλέον, ο ίδιος έχει παντρευτεί κι έχει αποκτήσει τρία παιδιά – δύο αγόρια (17 και 18 ετών) κι ένα κορίτσι (20 ετών) – και όπως είχε πει σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Super Κατερίνα»: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί αυτό ήταν το πιο επιτυχημένο πράγμα που έχω κάνει μέχρι σήμερα. Ένα γάμο έχω κάνει, μια φορά το κάνεις αυτό. Έχω αποφασίσει να μην κάνω άλλα παιδιά και άλλο γάμο, έχει κλείσει ο κύκλος αυτός».

«Επειδή δεν είχα οικογένεια που να έχει σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο, τα πρώτα χρόνια ήταν πολύ δύσκολα, ήταν κάτι πρωτόγνωρο γιατί έπρεπε να καλύψουμε ανάγκες που πολλές φορές δεν μπορούσαμε να το κάνουμε. Υπήρξαν στιγμές που δεν είχα να πληρώσω το ενοίκιο, που δεν είχα να φάω» είχε αναφέρει σε άλλο σημείο.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μιλώντας τον περασμένο Ιούνιο στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», είχε παραδεχτεί: «Ακόμα μέχρι και σήμερα με φωνάζουν Κωστάκη. Στο Ρετιρέ δεν πήγα για να παίξω σε όλα τα επεισόδια. Πήγα για να παίξω έναν υπάλληλο γραφείου για πέντε επεισόδια, αλλά τελικά προέκυψε ο ρόλος του «Κωστάκη» που ήταν σε όλα τα επεισόδια για 2 χρόνια. Ήταν πολύ γλυκιά η ατμόσφαιρα όταν ήμασταν στο καμαρίνι και συζητούσαμε όλοι οι ηθοποιοί μεταξύ μας. Στο πλατό ήταν στρατιωτικός νόμος. Ο Γιάννης Δαλιανίδης δεν άφηνε περιθώρια για να αστειευόμαστε και να χάνουμε χρόνο».

«Μετά το “Ρετιρέ” μου έγιναν δύο προτάσεις, στις οποίες με την έπαρση που είχα, είπα “όχι”. Ήταν δύο καθημερινά σίριαλ, στα οποία η τιμή ήταν όσο έξι επεισόδια στο “Ρετιρέ”. Είχα την τύχη να μην έχω αποτυχημένες δουλειές και να εισπράξω χρήματα. Οι αμοιβές ήταν καλές τότε. Δουλεύαμε τρεις μέρες και βγάζαμε 5-6 επεισόδια. Τα χρήματα που βγάζαμε ήταν αρκετά για να πληρώσουμε τα ενοίκια ενός χρόνου» είχε επισημάνει ο Γιάννης Νέζης.

Πηγή: debater.gr

Ανέκδοτο: Ο ταρίφας και ο τζογαδόρος …!Γέλιο

Παντρεύονται Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης με κουμπάρο τον Νίκο Κοκλώνη