Γιάννης Μόρτζος: Ομολογία και συγγνώμη προς τον Γιώργο Λαμπάτο

Δεν έχω καμία κακία και καμία έχθρα με τον Λαμπάτο. Ισα ίσα τον συμπαθώ, δήλωσε ο Γιάννης Μόρτζος.
Ο ηθοποιός Γιάννης Μόρτζος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και στον Νίκο Νικόλιζα. Ο ηθοποιός ζήτησε δημόσια συγγνώμη για τα όσα είπε για τον Γιώργο Λαμπάτο.
Πώς έχει συνδεθεί το όνομα του Γιάννη Μόρτζου, ενός τόσο ταλαντούχου ηθοποιού, με τον Γιώργο Λαμπάτο και με όσα έχουν βγει στη δημοσιότητα; Σας αρέσει αυτό που συμβαίνει;
Ένιωσα πολύ λυπημένος. Όχι, δεν μου αρέσει όλη αυτή η κατάσταση και δεν την επιδίωξα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα ή εχθρία με τον Λαμπάτο. Αντίθετα, τον σέβομαι. Είχαμε ζητήσει από αυτόν να συνεργαστούμε, ξεκινήσαμε πρόβες και τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά… Ανακάλυψα ότι τα λόγια μου ήταν λανθασμένα και μετάνιωσα γι’ αυτά που είπα δημοσίως. Θα ζητήσω συγγνώμη όταν τον συναντήσω και μέσω αυτής της συνέντευξης ζητώ δημόσια συγγνώμη. Δεν θέλω να αισθάνεται ότι έχω κάποιο απολογητικό ύφος απέναντί του.
Είπε μια φράση που με σκλάβωσε και ίσως να επηρεαστεί από τον θυμό μου. Είπε ότι “ο Γιάννης Μόρτζος είναι υποκατάστατο του ΠΑΣΟΚ”. Δεν είμαι υποκατάστατο, αλλά ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ. Πολλοί πίστεψαν ότι αυτή η δήλωση σημαίνει ότι είμαι προσκόλληση σε μία πολιτική ομάδα. Αυτό είναι λανθασμένο. Και πάλι, ζητώ δημόσια συγγνώμη για όσα είπα δημοσίως!
Πηγή εικόνας: NDP

Written by admin

Πέθανε στα 27 ο αστέρας του «Gen V», Chance Perdomo – Το μοιραίο τροχαίο με τη μηχανή

Η συγκλονιστική μάχη της γυναίκας με την καρδιά της και τον πιστό σύντροφό της