My Style Rocks: Η διακήρυξη της Ζέτας για την υγεία – Το μήνυμα που θέλει να μεταδώσει

Μπροστά στην επιτροπή κριτών και τις συμπαίκτριές της, η Ζέτα αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks. Το θέμα της πασαρέλας ήταν “μητέρα σε παιδικό πάρτι” και όλες οι διαγωνιζόμενες προσπάθησαν να λάβουν τα καλύτερα σχόλια και την υψηλότερη βαθμολογία.

“Θέλω να πω δυο πράγματα. Πράγματι αντιμετωπίζω οικογενειακά προβλήματα. Το αναφέρω αυτό επειδή άκουσα και από τις συμπαίκτριές μου να σχολιάζουν το γεγονός ότι αναστενάζω… όταν έχουμε ψυχολογικά προβλήματα, αυτά επηρεάζουν και το σώμα μας. Δεν το κάνω επίτηδες, το αντιμετωπίζω”, δήλωσε αρχικά η παίκτρια.

“Και επειδή έχω αυτήν την εμπειρία, θέλω να πω σε κάθε μητέρα που μεγαλώνει τα παιδιά της μόνη της… να είναι δυνατή και να βγάζει τα παιδιά της με επιτυχία”, πρόσθεσε η Ζέτα φορτισμένη συναισθηματικά.

“Πέρα από το γεγονός ότι συμμετέχω στο παιχνίδι με τα κορίτσια, για μένα αυτή η εμπειρία είναι ένας τρόπος αντιμετώπισης των προβλημάτων που αντιμετωπίζω. Θα μου βοηθήσει να επανέλθω, να βρω τον δρόμο μου και να γίνω πιο δυνατή”, αποκάλυψε η Ζέτα σοκάροντας τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες και την Κατερίνα Καραβάτου.

“Νιώθω σαν να έχω ένα βάρος στο στήθος και μερικές φορές αυτό με επηρεάζει σε ψυχολογικό επίπεδο. Το λέω αυτό επειδή έχω ακούσει δύο συμπαίκτριές μου να σχολιάζουν ότι αναστενάζω. Δεν το κάνω επίτηδες”, τόνισε η Ζέτα στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks.

Written by admin

Latest

Έγινε γνωστό για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ 54 χρόνια μετά – Σπάνιο ντοκουμέντο λίγο πριν τον χωρισμό τους

Αποκάλυψη των εγκληματικών πράξεων της Χρυσής Αυγής