Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Ζευγάρι με πασίγνωστο τραγουδιστή η πρώην παίκτρια του GNTM – video

Ξανά ερωτευμένη φέρεται να είναι η Γαρυφαλλιά Καληφώνη που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM από όπου αποχώρησε οικειοθελώς ξαφνιάζοντας τους πάντες, καθώς από νωρίς όλοι τη θεωρούσαν νικήτρια.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη για τη «Real Life«, η ίδια μετά τον χωρισμό της από τον επί 4 χρόνια σύντροφό της και στενό συνεργάτη του Κωνσταντίνου …

Αργυρού, Κωνσταντίνο Κυριάκου, είναι ερωτευμένη με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη ο οποίος συζητήθηκε πολύ την περασμένη τηλεοπτική σεζόν ως ο σύντροφος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη του Survivor.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, Καληφώνη και Λιβάνης γνωρίστηκαν στα μέσα Δεκεμβρίου, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του βίντεο κλιπ του τραγουδιστή για το νέο του κομμάτι με τίτλο «Όσα έχω ζήσει». Η Γαρυφαλλιά πρωταγωνιστεί στο κλιπ, ενώ έκτοτε οι δυο τους φέρονται να είναι αχώριστοι.

Πρόσφατα η Γαρυφαλλιά παραδέχτηκε στο instagram τον χωρισμό της από τον πρώην σύντροφό της -για χάρη του οποίου είχε αποχωρήσει νωρίς από το GNTM-, ενώ ο Γιώργος…

Λιβάνης ήταν μόνος του μετά το τέλος της μικρής σε διάρκεια σχέσης του με τη Ρουμελιώτη η οποία… δεν του φέρθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Πάνος Νάτσης: Η κοπέλα του κλήθηκε να αναγνωρίσει τη σορό του

Spoilers

Βιασμός στα Κάτω Πατήσια: Διαμαρτυρία έξω από τον Ιερό Ναό