Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Ποζάρει μόνο με τις ζαρτιeρες της

Την έχουν ονομάσει Ελληνίδα Σκάρλετ Γιόχανσον, αφού η εμφάνιση της πανέμορφης Γαρυφαλλιάς Καληφώνη, παραπέμπει στην ηθοποιό και ηρωίδα της Marvel. Είναι η μοναδική παίκτρια που αποχώρησε οικειοθελώς απο το GNTM, γιατί πολύ απλά δεν της άρεσε ο τρόπος που της συμπεριφερόταν η Βίκυ Καγιά!

Τον τελευταίο καιρό, απασχολεί την επικαιρότητα για την σχέση που έχει με τον τραγουδιστή του συγκροτήματος Μέλισσες, Χρήστο Μάστορα, με τον οποίο όπως αποκάλυψε συζεί!

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είναι μια απο τις ανερχόμενες influencer, γνωστή για την εντυπωσιακή της εμφάνιση και τη μοναδική αίσθηση του στυλ. Γεννημένη στην Ελλάδα, η Γαρυφαλλιά είχε πάντα πάθος για τη μόδα και την ομορφιά. Ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ σε νεαρή ηλικία και έκτοτε είναι μια απο τις πιο αναγνωρίσιμες γυναικείες παρουσίες στα social media.

Η παρουσία της Γαρυφαλλιάς στα social media είναι αυτό που την ξεχωρίζει πραγματικά. Με περισσότερους από 200.000 ακόλουθους στο Instagram, έχει δημιουργήσει μια βάση πιστών θαυμαστών που τη λατρεύουν για τις τολμηρές και τολμηρές επιλογές μόδας της, καθώς και για τις συμβουλές ομορφιάς και φυσικής κατάστασης που μοιράζετε μαζί τους.

Το προφίλ της στο Instagram είναι γεμάτο από εντυπωσιακές φωτογραφίες που παρουσιάζουν τις τελευταίες της εμφανίσεις, οι οποίες συχνά περιλαμβάνουν έντονα prints, έντονα χρώματα και statement αξεσουάρ. Δεν φοβάται να ρισκάρει με το στυλ της και η αυτοπεποίθησή της είναι εμφανής σε κάθε της ανάρτηση.

Εκτός όμως από την ενασχόληση της με το μόντελινγκ, η Γαρυφαλλιά είναι και μια πιστοποιημένη personal trainer και λάτρης του fitness. Είναι παθιασμένη με την προώθηση της υγιεινής ζωής και έχει μοιραστεί πολλές φορές μερικές από τις αγαπημένες της ρουτίνες προπονήσεις αλλά και πολλές υγιεινές συνταγές.

Με τη μοναδική αίσθηση του στυλ και την αδιαμφισβήτητη ομορφιά της, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι έχει γίνει τόσο αγαπητή στα social media, τόσο στο αντρικό όσο και στο γυναικείο φύλο.

Η ίδια μάλιστα με την τελευταία ανάρτηση της κατάφερε να προκαλέσει τον θαυμασμό όλων, αφού όπως θα δείτε και εσείς, η εμφάνιση της είναι πραγματικά το κάτι άλλο!

Πηγή: TvFreaks.gr

Η αποκαλυπτική πόζα της Μαρίας Νικόλτσιου που δεν περιμέναμε να δούμε!

Ντανιέλα Κρούντου: Η Ρουμάνα μετεωρολόγος που ανεβάζει τη θερμοκρασία στη ύψη με κάθε της εμφάνιση (ΦΩΤΟ)