Ζέτα Μακρυπούλια: Γάμος 10 μήνες μετά τον Χατζηγιάννη για Μακρυπούλια – Παρουσιαστής και ηθοποιός οι δύο κουμπάροι!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σχέση της γνωστής ηθοποιού και παρουσιάστριας, Ζέτας Μακρυπούλια, με τον οδοντίατρο Κωνσταντίνο Δέδε φαίνεται να έχει προχωρήσει αρκετά χωρίς να αποκλείεται σύντομα να τους δούμε να να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Ζέτα Μακρυπούλια που πριν από δέκα μήνες χώρισε από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη μετά από 12 χρόνια σχέσης ετοιμάζεται να επισημοποιήσει τη σχέση της με το γνωστό γιατρό, αποφασίζοντας να περάσουν στο επόμενο βήμα τη σχέση τους.

Η τελετή φαίνεται ότι θα πραγματοποιηθεί σε ένα μικρό μοναστήρι στην Πάρο, αγαπημένο νησί της Ζέτας και κουμπάροι του ζευγαριού αναμένεται να είναι οι φίλοι και συνεργάτες της Ζέτας Μακρυπούλια, ο Νίκος Μουτσινάς και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Στην πληροφορία του γάμου αντέδρασαν πολύ θετικά όλοι της οι φίλοι και η οικογένειά της, καθώς είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το γεγονός, όμως. Ότι θα παντρευτεί στην Πάρο, προκάλεσε μεγάλη αμηχανία στο Μιχάλη Χατζηγιάννη, καθώς για τους δύο τους η Πάρος ήταν «το νησί τους». Ακόμη, πάντως, δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία του γάμου, αλλά ούτε και περισσότερες λεπτομέρειες.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Μυρτάλη δείχνει τον κακό της εαυτό… ενώ η Ιουλία προσπαθεί να την συνετίσει

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Η καυτή φωτογραφία χωρίς εσώρουχο διέλυσε το instagram