Φάρμα Spoiler 7/4: Οικειοθελής αποχώρηση δεν αντέχει να είναι υπηρέτης πάλι!

Ήλθον, είδον και απήλθον! Κάπως έτσι την έχουν δει μερικοί παίκτες στη «Φάρμα», το ριάλιτι του ΑΝΤ1 καθώς από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες παραμονής δεν αντέχουν την αγροτική ζωή και την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια.

Οι οικειοθελείς αποχωρήσεις και μάλιστα οι απρογραμμάτιστες είναι σύνηθες φαινόμενο. Έτσι λοιπόν μετά την οικειοθελή αποχώρηση της ηθοποιού Σοφίας Παυλίδου ακολούθησε εκείνη του Ερωτόκριτου, η οποία και αιφνιδίασε τους πάντες!

Τώρα όμως ετοιμάζεται ακόμα μια αποχώρηση. Αυτή του Τάσου Ξιαρχό. Ο γνωστός χορογράφος αποφάσισε να φύγει και ο λόγος σύμφωνα με τις κακές γλώσσες αλλά και σχόλια στο Instagram του (τον λογαριασμό του τον διαχειρίζονται φίλοι του) λέγεται πως έχει να κάνει με το ρόλο που του έχει δοθεί. Ο ίδιος φέρετε να είναι δυσαρεστημένος καθώς του δόθηκε για δύο συνεχείς φορές ο ρόλος του υπηρέτη από τον εκάστοτε αρχηγό της Φάρμας.

Έτσι, μία που θα δούμε να μπαίνει ο Τάσος Ξιαρχό αυτή την εβδομάδα στη «Φάρμα» και μία που θα τον δούμε να βγαίνει από αυτήν λίγα επεισόδια αργότερα!

Βίκυ Καγιά: To stylish look της είναι ιδανικό για αυτή την περίοδο

Κατερίνα Καινούργιου: ”Θα πάρω τον Κοκλώνη να πάμε για παρακολούθηση στον Φίλιππο Τσαγκρίδη”