Φάρμα: Αποχώρησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Το οφθαλμολουτρό τέλος

farma:-apochorise-i-aleksandra-panagiotarou(vinteo)

Αποχώρησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου από τη Φάρμα μετά από μια σύντομη παρουσία.

Έλενα Τσικιτίκου και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έβαλαν τα δυνατά τους σε πέντε δοκιμασίες, που η καθεμία βαθμολογούνταν διαφορετικά. Αρχικά η αρχηγός της εβδομάδας, Κυριακή Κατσογρεσάκη, υπέδειξε πρώτη μονομάχο την Αλεξάνδρα προς έκπληξη της τελευταίας. Στην συνέχεια το γνωστό μοντέλο επέλεξε ως δεύτερη μονομάχο την Έλενα Τσικιτίκου ανάμεσα στις δίδυμες αδερφές, αφού στο χθεσινό επεισόδιο την ασυλία κέρδισε η Κάτια Δέδε.

Οι πέντε γύροι της δοκιμασίας φάνηκαν ιδιαίτερα απαιτητικοί για τις δύο μονομάχους κι οι συμπαίκτες παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα. Στην αρχή το προβάδισμα πήρε η Αλεξάνδρα προς εντύπωση πολλών αλλά στην πορεία τα πράγματα άλλαξαν, όσο οι δοκιμασίες γίνονταν πιο απαιτητικές.

Στην ΜΠΑΜ που κυκλοφορεί: Στα χέρια μας η ελευθερίαΔολοφόνησαν 58χρονο με συμβόλαιο θανάτου στην Μεταμόρφωση (φωτό – βίντεο)

Τελικά από την Φάρμα αποχώρησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, έχοντας μία πολύ σύντομη παρουσία στο ριάλιτι. Πρόλαβε όμως να κλέψει την παράσταση ,ιδιαίτερα στον ανδρικό πληθυσμό με βίντεο όπως αυτό:

survivor:-apotheosi-gia-ton-tzeims

Survivor Νέα: Αποθέωση για τον Τζέιμς στη Ρόδο

konstantinos-argyros-–-aleksandra-fotopoulou:-ksana-mazi!

Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Φωτοπούλου: Ξανά μαζί!