Έξαψη: Ξαφνικός θάνατος για κεντρική πρωταγωνίστρια

Χamos

Συνταρακτικές προβλέπονται οι εξελίξεις στην αγαπημένη μας σειρά.

Ενώ όλοι θεωρούν πως η Εβίτα πεθαίνει στην Έξαψη, η Κλαίρη, η Ίριδα, ο Αλέξανδρος, ο Κωστής και ο Αξιώτης μπαίνουν στο επίκεντρο των εξελίξεων! Δυστυχώς, ο θάνατος θα είναι αναπόφευκτος στα επόμενα επεισόδια, με την κεντρική πρωταγωνίστρια να προκαλεί πόνο και θλίψη στα άτομα που αφήνει πίσω της.

Ένα απρόοπτο γεγονός θα είναι αρκετό για να αλλάξει τα πάντα. Οι πρωταγωνιστές θα θρηνήσουν την αγαπημένη τους ηρωίδα με δάκρυα στα μάτια, ενώ ο η απουσία της θα είναι ορατή. Η μητέρα της Εβίτας, η Ίριδα, χάνει τη ζωή της στη συνέχεια της σειράς, αφήνοντας σε απόγνωση την Εβίτα. Με μεγάλη προσπάθεια, η Εβίτα προσπαθεί να ανακτήσει τις δυνάμεις της μετά την ασθένεια που την ταλαιπώρησε τόσο πολύ.

Η Ίριδα, όμως, την εγκαταλείπει, με την πρωταγωνίστρια να βυθίζεται στην θλίψη. Στο πλευρό της θα σταθούν όλοι, ενώ πόνο θα δείξει και ο Αξιώτης, παρά τις τελευταίες κρίσεις στη σχέση τους. Μπορεί ο γάμος τους να ήταν ψυχρός, γεμάτος συμφέροντα, τα συναισθήματα που αναπτύχθηκαν στην πορεία, όμως, ήταν αγνά και αληθινά.

Η Ίριδα πεθαίνει ξαφνικά, στη σειρά Έξαψη, από ανακοπή καρδιάς. Ο θάνατος αυτός θα ανατρέψει τα πάντα, ενώ σε δυσάρεστη θέση θα βρεθεί και ο Μηνάς, μετά τις τελευταίες εξελίξεις που επηρέασαν τη σύντομη αυτή σχέση τους. Οι ανατροπές συνεχίζονται, καθηλώνοντας τους τηλεθεατές. Ποιος είναι ο πραγματικός ένοχος πίσω από τις απόπειρες δολοφονίας της Βίκυς;

Survivor Στατιστικά 17/3/21: Η Μαυρίδη εκτοπίζει τον Κοψιδά - Κατσούλης-Ρουμελιώτη

Survivor spoiler διαρροή 21/4: Ποιος είναι ο μεγαλύτερος κλέφτης φαγητού στο νησί;

Χamos

Νέα προθεσμία των κατηγορουμένων για τον άγριο βιασμό 27χρονης