Τζένη Ιωακειμίδου: Εξαφανίστηκε από την Ελλάδα… πως είναι, 21 χρόνια μετά

H Tζένη Ιωακειμίδου πρωταγωνίστησε σε πολλές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, αλλά το 2008 γνώρισε τον άντρα της ζωής της και αφοσιώθηκε στην οικογένεια που δημιούργησαν.

Γεννήθηκε στις 28 Ιουνίου του 1977 και τελειώνοντας το σχολείο αποφάσισε να γίνει ηθοποιός, ξεκινώντας τις σπουδές της. Το 1996, σε ηλικία 19 ετών, πέρασε από ένα casting για τις σειρές του Νίκου Φώσκολου στον ANT1. Εκεί κέρδισε έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στη «Λάμψη» και υποδύθηκε τη Τζίνα Λιώσση Δράκου, την εξώγαμη κόρη της εισαγγελέως Βίρνας Δράκου (Κάτιας Δανδουλάκη) για τέσσερις τηλεοπτικές σεζόν.

Ο ρόλος της ήταν ένας από τους βασικούς από τον έκτο μέχρι τον ένατο κύκλο της σειράς, ενώ αποχώρησε το καλοκαίρι του 2000 για να συνεχίσει την πορεία της σε τηλεόραση και θέατρο.

Το 2008, η ηθοποιός γνώρισε τον άντρα της ζωής της κατά τη διάρκεια των διακοπών της και σύντομα έγινε σύζυγός του Αμερικανού μεγαλοδικηγόρου, Ντάρεν Ρίτσαρντσον, με τον οποίο δημιούργησε μια πολύ όμορφη οικογένεια.

Η ηθοποιός έχει αφοσιωθεί πλήρως στα δύο της παιδιά, ενώ σε παλαιότερη συνέντευξή της, είχε δηλώσει πως ζει στη Νέα Υόρκη και είναι πολύ ευτυχισμένη.


«Έρχομαι για να δω μόνο τους γονείς μου. Πηγαινοέρχομαι και άλλες φορές, μόνο γι’ αυτόν τον σκοπό. Δεν εμφανίζομαι στο θέατρο, γιατί δεν θέλω» είχε υπογραμμίσει η Tζένη Ιωακειμίδου το 2011 και πρόσθεσε «δεν ξέρω αν θα επιστρέψω στο θέατρο ή στην Ελλάδα. Τους ευχαριστώ πολύ που με αποδέχτηκαν και με αναγνώρισαν, αλλά δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα και σε κανέναν. Κάνω κάποια πράγματα στη Νέα Υόρκη, τα οποία απολαμβάνω και χαίρομαι πολύ για την επιλογή μου».

Ζευγάρια που ίσως έχεις ξεχάσει ότι υπήρξαν μαζί! Θυμάσαι αυτούς τους έρωτες;

Λάνα Μέι: Βρήκαμε την πιο σέξι γυναίκα του διαδικτύου …