Ετεοκλής Παύλου αναλύει τον τίτλο “Το είμαστε μεσημεριανοί τύποι έχει πολλές ερμηνείες” της Ελένης Μενεγάκης

Το γεγονός ότι είμαστε μεσημεριανοί τύποι εγώ θα το έπαιρνα κιόλας ότι εμείς είμαστε το μεσημέρι εδώ, έχω δει πως είναι το πρωί, αλλά εμείς το μεσημέρι έχουμε επιλέξει να μη σχολιάζουμε έτσι και να διαχειριζόμαστε έτσι κάποια πράγματα” σχολίασε ο Ετεοκλής Παύλου.
Οι κινήσεις της Ελένης Μενεγάκη στη χθεσινή της εκπομπή προσπάθησαν να αναλυθούν στο Breakfast@star. Ο Ετεοκλής Παύλου ανέφερε ότι η παρουσιάστρια του Mega είχε ένα αρκετά παγωμένο χαμόγελο και ότι η φράση “είμαστε μεσημεριανοί τύποι” δεν ήταν τυχαία.
“Η Ελένη Μενεγάκη είναι πολύ προσεκτική σε αυτά που λέει και κάνει. Κάποιοι περίμεναν να αναφέρει κάτι, ενώ άλλοι ήταν σίγουροι ότι δεν θα το κάνει. Εμένα όλο το ύφος μου έκανε κάτι” ανέφερε αρχικά η Ελένη Χατζίδου. “Η έκφραση ‘μεσημεριανοί τύποι’ έχει πολλές ερμηνείες, κατάλαβα κάτι” σχολίασε ο Ετεοκλής Παύλου.
“Εγώ χθες δεν είδα ούτε μία υπονοούμενη φράση, ούτε μία ατάκα. Είδα μια Ελένη που βγήκε να κάνει πολύ προσεκτικά την εκπομπή της χωρίς να θέλει να δώσει δικαιώματα, αυτή είναι η δική μου εντύπωση. Επειδή δεν ήθελε να αναφέρει τίποτα, δεν αναφέρθηκε σε τίποτα” επεσήμανε η Λιλή Πυράκη.
“Καταλαβαίνω τι εννοείς, απλά επειδή πρόκειται για την Ελένη Μενεγάκη και προσπαθούμε να ερμηνεύσουμε κάποια πράγματα και αυτή δεν κάνει τίποτα τυχαία, το ότι είμαστε μεσημεριανοί τύποι εγώ θα το πήρα και εγώ ότι εμείς είμαστε το μεσημέρι εδώ, έχω δει πως είναι το πρωί, αλλά εμείς το μεσημέρι έχουμε επιλέξει να μη σχολιάζουμε έτσι και να διαχειριζόμαστε έτσι κάποια πράγματα. Η Ελένη Μενεγάκη είναι ρε παιδιά” συνέπευσε ο Ετεοκλής Παύλου.

Written by admin

Latest

Ηχηρά «βέλη» από την Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν ήθελα να προφέρω το όνομα της Μενεγάκη…»

Η Προτίμηση της Δέσποινας Μοιραράκη: “Η Αγάπη της για το Θαλασσογαλαζο-Ουρανογαλανομπλέ”