Έσκασαν τα ευχάριστα για Χρήστο Μάστορα – Γαρυφαλλιά Καληφώνη – Έγινε το επόμενο βήμα στη σχέση τους!

Latest

Αν και ο Χρήστος Μάστορας με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη αποφεύγουν να προβάλλουν τη σχέση τους, βρίσκονται αναμφισβήτητα στο επίκεντρο της προσοχής.

Μάλιστα, η σχέση τους δείχνει να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Reallife και το ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου, λίγο μετά την πρώτη τους επέτειο, που γιόρτασαν τον Αύγουστο στην Κρήτη με πυροτεχνήματα και εκπλήξεις, ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη έκριναν ότι ήρθε η στιγμή να κάνουν το επόμενο βήμα και να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη έχει μετακομίσει στο διαμέρισμα του Χρήστου Μάστορα, στο κέντρο της Αθήνας και σ’ ένα από τα ψηλότερα κτίρια της πρωτεύουσας. Μάλιστα, όπως αναφέρει η δημοσιογράφος, εκείνη έχει βάλει ήδη στο σπίτι και τις δικές της πινελιές, ενώ της αρέσει να το περιποιείται και να το φροντίζει.

Ωστόσο, με πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού που επικαλείται η εφημερίδα, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη έχει κρατήσει το σπίτι της, στο οποίο βρίσκονται αρκετά από τα πράγματά της και ίσως παραμείνουν για καιρό, καθώς εκεί είναι ο χώρος που χρησιμοποιεί και δημιουργεί περιεχόμενο ως influencer.

Γράψτε το σχόλιο σας

Η πρώην ερωμένη του Ντέβιντ Μπέκαμ τον κατηγορεί

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Κι όμως υπάρχει… λόγος που λατρεύει να ποζάρει γυμνή στα social – Η ίδια εξηγεί το γιατί