Έρωτας Φυγάς spoiler: Ουρανία και Μαργέτα σε πόλεμο

Τα νέα επεισόδια της σειράς φέρνουν συγκλονιστικές στιγμές, με ανατροπές που θα επηρεάσουν βαθιά τις ζωές των κεντρικών χαρακτήρων στον δεύτερο κύκλο της σειράς. Η Αλεξάνδρα, μετά τον πυροβολισμό του Ιάσωνα, θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες της πράξης της και θα βρει τον εαυτό της πίσω από τα κράτημα, ενώ ο Ιάσωνας θα αγωνιστεί για τη ζωή του στο νοσοκομείο.

Έρωτας Φυγάς spoiler: Ουρανία και Μαργέτα σε πόλεμο

Η Αλεξάνδρα αντιμετωπίζει ανησυχία και ψυχολογική κατάρρευση, γνωρίζοντας καλά το αντίκτυπο των πράξεων της στην οικογένειά της και υποκύπτοντας στις τύψεις. Η αλήθεια για τον πραγματικό πατέρα του Γιωργάκη έρχεται στο φως, ανατρέποντας τα πάντα. Η Αλεξάνδρα, που βρίσκεται φυλακισμένη, αποκαλύπτει την αλήθεια μέσω ενός γράμματος.

Ο Μάρκος επισκέπτεται συνεχώς την Αλεξάνδρα στη φυλακή, δίνοντάς της κουράγιο. Όταν ο Ιάσωνας αναρρώνει, συμμετέχει και αυτός στη δίκη. Εξαγριωμένος για τη γυναίκα του, μιλά με σκληρό τρόπο για εκείνη, αφήνοντας υπονοούμενα για τη σχέση της με τον Μάρκο. Αυτό προκαλεί την οργή του Μάρκου, ο οποίος βγάζει όπλο κατά τη διάρκεια της δίκης.

Η κατάσταση γίνεται απειλητική, και οι δύο άνδρες ανταλλάσσουν πυροβολισμούς, προκαλώντας πανικό στην αίθουσα του δικαστηρίου. Ο Μάρκος και ο Ιάσωνας συλλαμβάνονται. Ενώ η Αλεξάνδρα είναι φυλακισμένη, υποφέρει από υγειονομικά προβλήματα και μεταφέρεται στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώνεται δηλητηρίαση. Η θεία της Ευγενίας, που θέλει εκδίκηση, υποκρίνεται νοσοκόμα και προχωρά σε αποτρόπαια πράξη.

Η Αλεξάνδρα, παρά τις χειροπέδες, προσπαθεί να αντισταθεί. Η Μαργέτα, αφού στηρίξει την Αλεξάνδρα όσο αυτή είναι στη φυλακή και συνεργαστεί με την εισαγγελέα για την αποφυλάκισή της, επιστρέφει στο σπίτι. Όμως, όταν η Αλεξάνδρα επιστρέφει, αντιμετωπίζει έναν εκδικητικό και σκληρό Ιάσωνα. Αρχικά, αυτός απομακρύνει τα παιδιά από το σπίτι και υποχρεώνει την Αλεξάνδρα να υπηρετεί ξανά στο αρχοντικό.

Η Ουρανία, η πρώην σύντροφος του Γεώργιου Δεμερτζή και εχθρός της Μαργέτας, επιστρέφει. Η σχέση της με τον Ιάσωνα ήταν πάντα καλή, καθώς εκείνος καταλάβαινε ότι έκανε χαρούμενο τον πατέρα του. Ο ερχομός της Ουρανίας προκαλεί την οργή της Μαργέτας, ενώ ο Ιάσωνας, που τη θεωρεί δεύτερη μητέρα του, της εμπιστεύεται τα παιδιά του όταν αποφασίσει να τα πάρει μακριά από την Αλεξάνδρα.

Ανεκδοτάρα: Πηγαίνει ένας στο σπίτι της αρραβωνιαστικιάς του και βρίσκει την αδερφή της μόνη…

Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε τι κάνει η μικρή όταν ακούει το αγαπημένο της τραγούδι (vid)