Έρωτας Φυγάς spoiler: Oριστική ρήξη Ιάσωνα – Μαργέτα

Στο σημερινό επεισόδιο, που αναμεταδίδεται στις 27 Σεπτεμβρίου, παρακολουθούμε τον Ιάσωνα να βρίσκεται υπό κατηγορία για τη δηλητηρίαση της Αλεξάνδρας. Ωστόσο, η πλοκή παίρνει μια απροσδόκητη τροπή όταν ανακαλύπτει ένα συνταρακτικό μυστικό.

Έρωτας Φυγάς spoiler: Oριστική ρήξη Ιάσωνα – Μαργέτα

Συγκεκριμένα, ανακαλύπτει ότι η Μαργέτα στέλνει φαγητό στην Αλεξάνδρα μέσα στη φυλακή. Αυτή η ανακάλυψη προκαλεί μια σοβαρή κρίση στη σχέση τους. Η Αλεξάνδρα, που έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο λόγω της οξείας δηλητηρίασης, υποστηρίζει μια θανατηφόρα επίθεση από τη Νότα, αλλά καταφέρνει να αυτοάμυνα να αποτρέψει την επίθεση χτυπώντας τη Νότα στο πρόσωπο.

Την ίδια στιγμή, ο Ιάσωνας καλείται να καταθέσει ως ύποπτος για τη δηλητηρίαση και ανακαλύπτει ότι η Μαργέτα στέλνει πακέτα με φαγητό στην Αλεξάνδρα μέσα στη φυλακή. Αυτή η ανακάλυψη είναι η αφορμή για να δημιουργηθεί μια οριστική ρήξη ανάμεσά τους.

Παράλληλα, ο Στρατής αντιμετωπίζει ένα νέο δράμα με τη θυγατέρα του, τη Μαρίνα, η οποία έχει υποστεί εκφοβισμό. Αυτό το περιστατικό τον κάνει να προτείνει στη Γεωργία να σκεφτούν το ενδεχόμενο να φύγουν μετανάστες στην Αμερική, ελπίζοντας να βρουν εκεί μια καλύτερη ζωή.

Παράλληλα, οι άνθρωποι που επιθυμούν να αγοράσουν γη στο Κιάρι σχεδιάζουν να πείσουν τη Μαργέτα να ασχοληθεί με την πολιτική, προκειμένου να την παγιδεύσουν και να επιτύχουν τους σκοπούς τους.

Latest

«Φωτιά» οι αποκαλύψεις του Μάρκελλου Νύκτα: «Στο Fame Story ο Κωνσταντίνος Αργυρός ασχολιόταν…»

Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Καρρά: “Δίνει τη μάχη του γενναία… Για πρώτη φορά να πούμε την αλήθεια” (video)