Έρωτας φυγάς spoiler: Η Αλεξάνδρα γλιτώνει την Ευγενία και τον μικρό από πνιγμό

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η κατάσταση γίνεται πολύ επικίνδυνη για την Ευγενία και τον γιο της. Σε αυτό το κρίσιμο σημείο, η Αλεξάνδρα αποφασίζει να αναλάβει δράση για να τους σώσει. Αυτή η απόφαση προσδίδει ακόμη περισσότερη ένταση στη δραματική σειρά εποχής.

Έρωτας φυγάς spoiler: Η Αλεξάνδρα γλιτώνει την Ευγενία και τον μικρό από πνιγμό

Όπως έχουμε αποκαλύψει, η ζωή της Αλεξάνδρας, του Ιάσωνα, του Μάρκου και της Ευγενίας υπόκειται σε μια σειρά από εκρηκτικά γεγονότα. Οι γάμοι τους βρίσκονται σε ένα κρίσιμο σημείο και είναι σχεδόν στο όριο της κατάρρευσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η στάση και οι ενέργειες της γιατρού προκαλούν ένταση και αναστάτωση στον σύζυγό της, Μάρκο. Αυτό οδηγεί τον Μάρκο σε δραστικές αποφάσεις που θα αλλάξουν την πορεία της ζωής τους. Μια από αυτές τις αποφάσεις είναι η απομάκρυνση της Ευγενίας από το σπίτι τους, με αποτέλεσμα να απομακρύνεται και από τον αγαπημένο της γιο, τον μικρό Στέφανο, που παραμένει με τον πατέρα του.

Οι μέρες που ακολουθούν είναι βασανιστικές για την Ευγενία, που βρίσκεται σε μια απελπιστική κατάσταση. Σε αυτήν την απόγνωση, αναγκάζεται να ζητήσει βοήθεια από την Αλεξάνδρα. Μεταβαίνει στο αρχοντικό των Δεμερτζήδων και παρακαλεί την Αλεξάνδρα να της φέρει τον γιο της, τον Στέφανο, για να τον δει έστω και για λίγα λεπτά.

Η κίνηση της Ευγενίας έρχεται σαν έκπληξη για την Αλεξάνδρα, καθώς οι διαφορές και οι δυσκολίες που τις χωρίζουν είναι πολλές. Από την άλλη πλευρά, ως μητέρα δύο παιδιών, κατανοεί την ανάγκη και τον πόνο της Ευγενίας και αποφασίζει να τη βοηθήσει.

Έτσι, η Αλεξάνδρα πηγαίνει στο σπίτι του Μάρκου και ψεύδεται στην οικονόμο, την Παναγιώτα, λέγοντάς της ότι θέλει να πάει μία βόλτα με τον Στέφανο. Στη συνέχεια, συναντά κρυφά την Ευγενία σε μια αγροτική περιοχή.

Η γιατρός αγκαλιάζει τον μικρό Στέφανο και γεμίζει από χαρά και συγκίνηση, ενώ ταυτόχρονα ευγνωμονεί την Αλεξάνδρα. Ωστόσο, η Αλεξάνδρα της εξηγεί ότι έχουν περιορισμένο χρόνο στη διάθεσή τους. Λίγο αργότερα, η Αλεξάνδρα ζητά να πάρει πίσω τον μικρό για να φύγουν. Όμως, η Ευγενία αρνείται να τον αποχωριστεί, αθετώντας την υπόσχεση που της είχε δώσει.

Πάνω στον πανικό της, αρχίζει να τρέχει με το παιδί στην αγκαλιά, ενώ η Αλεξάνδρα σπεύδει να την ακολουθήσει. Ωστόσο, όταν η γιατρός προσπαθεί να διασχίσει ένα ποτάμι, χάνει την ισορροπία της και πέφτει στο νερό, το οποίο είναι πολύ ορμητικό και τους παρασέρνει. Η Ευγενία παλεύοντας με τα κύματα προσπαθεί να πλησιάσει τον γιο της, όμως είναι μάταιο, καθώς ο χείμαρρος έχει πάρει μακριά το καλάθι του.

Βλέποντας αυτό που συμβαίνει, η Αλεξάνδρα σαστίζει και χωρίς δεύτερη σκέψη ορμάει στο ποτάμι προσπαθώντας να σώσει τόσο τον μικρό όσο και την Ευγενία, που πνίγεται. Πρώτα πιάνει το καλαθάκι και το βγάζει στην ακτή και αμέσως μετά πηγαίνει να σώσει την Ευγενία.

Λίγα λεπτά αργότερα, οι δύο γυναίκες καταφέρνουν να βγουν ζωντανές από το ποτάμι. Αφού η Αλεξάνδρα σώζει τη ζωή και των δύο από βέβαιο θάνατο, τους πηγαίνει ιδιαίτερα ταραγμένη και με ασφάλεια στο σπίτι του Μάρκου.

Οι Παγιδευμένοι spoiler: Ο Δολοφόνος φυτεύει δυο σφαίρες στον Αντρέα

H Σοφία Καρβέλα εξομολογείται για την απεξάρτηση από το αλκοόλ: «Εξακολουθώ να είμαι διαλυμένη, στενοχωρημένη και φοβισμένη»