Έρωτας Φυγάς spoiler: Eπιχειρούν να σκοτώσουν την Άννα

Η Μαργέτα βρίσκεται σε μια θανατηφόρα κατάσταση στα επόμενα επεισόδια της ζωής της. Όμως, δεν είναι μόνη της σε αυτήν την επικίνδυνη πορεία, αφού η οικογένειά της επίσης κινδυνεύει. Παρά τις ελπίδες για μια θετική εξέλιξη, όπως η κατάσταση με την Αλεξάνδρα στο αρχοντικό που φαίνεται να ξεπερνιέται, καθώς και η υπόθεση με την Ευγενία, που ο Μάρκος παρακαλεί τον Ιάσονα να μην αποκαλύψει τίποτα, μια κίνηση της Μαργέτας απειλεί να αναστατώσει τα πάντα.

Η απόφαση της Μαργέτας να εισέλθει στον χώρο της πολιτικής και να υποβάλει υποψηφιότητα αποτελεί απειλή για τους κομματάρχες. Την εκβιάζουν υποσχόμενοι ότι, αν δεν αποσύρει την υποψηφιότητά της, θα αποκαλυφθούν πολλά σκοτεινά μυστικά από το παρελθόν της, με σοβαρές επιπτώσεις.

Ωστόσο, η Μαργέτα δεν είναι μόνη στον αγώνα της. Η υποστήριξη της Άννας και του Στέφανου αποδεικνύει ότι η νίκη είναι πιθανή. Η Άννα συνεργάζεται στενά μαζί της, ενώ ο Στέφανος την υποστηρίζει ανεπιφύλακτα, αποθεώνοντάς την στην εφημερίδα του.

Παρ’ όλα αυτά, ο κίνδυνος παραμένει. Τα συμφέροντα της πολιτικής συγκεντρώνουν τις δυνάμεις τους, ενώ οι εχθροί της Μαργέτας ενωθήκαν για να την απειλήσουν. Οι επιθέσεις στρέφονται ακόμα και κατά της Άννας, με σκοπό τον εκφοβισμό. Ο επόμενος στόχος παραμένει αβέβαιος, αφήνοντας τον κίνδυνο να καραδοκεί σε κάθε γωνιά της ζωής τους.

Η Μαργέτα έχει ξεκινήσει έναν αγώνα με αποφασιστικότητα, αλλά οι σκοτεινές δυνάμεις της πολιτικής και οι απειλές από το παρελθόν της αποτελούν σκιά πάνω από το μέλλον της και της οικογένειάς της. Η μάχη συνεχίζεται, και οι επόμενοι κινδύνοι είναι αβέβαιοι.

Η Μάγισσα spoiler: Η Γυναίκα που σημάδεψε τον Σπήλιο επιστρέψει

Βαγγέλης Κακουριώτης για την παρενόχληση πάνω στη σκηνή: «Η παρέα της θα μπορούσε να την έχει προστατέψει»