Έρωτας Φυγάς spoiler: Απώλεια – Οι Δεμερτζήδες ντύνονται στα μαύρα

Στον βαθύ θρήνο βυθίζεται η οικογένεια Δεμερτζή, αφού αποχαιρετά το πιο αγαπημένο μέλος της, τη γιαγιά Αθηνά. Η υγεία της αγαπημένης γιαγιάς επιδεινώνεται μέρα με την ημέρα, αφήνοντας τη Μαργέτα χωρίς το μοναδικό της στήριγμα, τη μητέρα της.

Έρωτας Φυγάς spoiler: Απώλεια – Οι Δεμερτζήδες ντύνονται στα μαύρα

Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Μαργέτα είναι πολλές, κυρίως αφότου αποφασίζει να στηρίξει την Αλεξάνδρα μετά την αποφυλάκισή της, προσπαθώντας να επανορθώσει το κακό που της έχει προκαλέσει. Ο γιος της, Ιάσωνας, αρνείται να τη συγχωρέσει, και οι σχέσεις τους επιδεινώνονται όλο και περισσότερο. Σε αυτήν την δύσκολη στιγμή, ο Στέφανος είναι πάντα δίπλα στη Μαργέτα.

Ακόμη και η κυρία του Κιάρι, που είναι γνωστή για τη δυναμική της προσωπικότητα, έχει πλέον αρχίσει να λυγίζει. Τα δράματα που συμβαίνουν στο σπίτι αντικατοπτρίζονται και στην Αθηνά, η οποία αντιλαμβάνεται και καταλαβαίνει τα πάντα, παρόλο που η κόρη της προσπαθεί να την προστατεύσει και να μην τα μάθει.

Η υγεία της μητέρας της ήταν ήδη αδύναμη, αλλά τώρα πρόκειται να επιδεινωθεί ακόμη περισσότερο, και η αναπόφευκτη απώλεια της Αθηνάς θα πλήξει βαριά όλη την οικογένεια, και κυρίως τη Μαργέτα. Παρότι η Μαργέτα έχει αποδείξει ότι είναι μια δυναμική γυναίκα που ξεπερνά όλες τις δυσκολίες, δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την απώλεια της μητέρας της και βυθίζεται στη θλίψη.

Μετά την κηδεία, ακολουθεί μια μεγάλη περίοδος μοναξιάς και απομόνωσης. Δίπλα της στέκεται η Γεωργία, που την έχει σαν μάνα της, αλλά και όλο το προσωπικό που δουλεύει στο αρχοντικό.Ο Ιάσονας, αγαπημένος της γιαγιάς, θα λυγίσει επίσης και θα βάλει στην άκρη τον εγωισμό του, στηρίζοντας τη μητέρα του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Η απώλεια της γιαγιάς Αθηνάς επηρεάζει βαθιά και την Αλεξάνδρα, που είχε βρει στη γιαγιά την αληθινή αγάπη και στήριξη.

Σίσσυ Χρηστίδου: Πέτυχε τον στόχο της και είναι πιο αδύνατη από ποτέ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η Παραλία spoiler: Ο καυγάς και η μεγάλη απόφαση