Έρωτας Φυγάς Spoiler: Αποκαλύπτει στη Μαργέτα ότι η Αθηνά έχει πεθάνει

Τα νέα επεισόδια της σειράς αναμένονται να φέρουν αναταράξεις και συναισθηματικές κρίσεις στους χαρακτήρες, καθώς θα δούμε και μια ηρωίδα να πεθαίνει.

Η ιστορία ξεκινά με την Αλεξάνδρα που βρίσκεται σε δίκη, αντιμέτωπη με κατηγορίες συνεργασίας με τον Μάρκο. Παρόλο που είναι αποφασισμένη να προστατεύσει τον Μάρκο, αντιμετωπίζει την εσωτερική της αναταραχή. Καθώς η δίκη εξελίσσεται, η Μαργέτα αναλαμβάνει τα παιδιά της Αλεξάνδρας και τα οδηγεί στο επισκεπτήριο, προκειμένου να πάρει τα πάνω της.

Ταυτόχρονα, ο Ιάσονας ανακαλύπτει τα σχέδια της Μαργέτας και αποφασίζει να πάρει τα παιδιά μακριά από τη μητέρα τους. Η Αλεξάνδρα, συντετριμμένη από αυτήν την απόφαση, ζητά από τον Μάρκο να συνεχίσει τη ζωή του χωρίς αυτήν και να την ξεχάσει για πάντα. Ο Μάρκος σέβεται και συμφωνεί με την επιθυμία της, αφήνοντας πίσω το παρελθόν τους.

Παράλληλα, η Ευγενία εξέρχεται από το νοσοκομείο μετά από μια απόπειρα αυτοκτονίας, και η Βάσω, που βρίσκεται σε κατάσταση ανακούφισης, αποκαλύπτει στη Μαργέτα ότι η Αθηνά έχει πεθάνει. Αυτή η απώλεια θα αποτελέσει ένα από τα σημαντικά γεγονότα στα πρώτα επεισόδια του “Έρωτας Φυγά”.

Drake: Έκανε πραγματικότητα το όνειρο πολλών ανδρών και έχει στο σπίτι του ένα δωμάτιο γεμάτο… σουτιέν – Η ΦΩΤΟ με τα «τρόπαιά» του!

Latest

Ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας: Στέφανα για Δέσποινα Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη με κουμπάρο τον Νίκο Κοκλώνη!