Επιβίωση: Πάρτι στον Άγιο Δομίνικο με τον Σάκη Ρουβά

Οι Survivors ετοιμάζονται για ένα απίστευτο πάρτι στο Survivor απόψε στις 21:00 στον ΣΚΑΙ! Η στιγμή που περίμεναν όλοι έφτασε, με το party της Ένωσης να είναι γεγονός. Ο Σάκης Ρουβάς θα βρίσκεται κοντά τους για ένα εκπληκτικό performance που θα μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Οι Μπλε παίκτες αποχαιρετούν με λύπη την παραλία τους και μετακομίζουν στην παραλία των Κόκκινων για να είναι πλέον συγκάτοικοι. Με αφορμή αυτήν την ένωση, απολαμβάνουν όλα όσα τους έλειπαν όλο αυτό τον καιρό! Μπάνιο, περιποίηση, αρώματα, make up, καθαρά ρούχα και παπούτσια τους περιμένουν, μαζί με ένα πλούσιο μενού!

Στο party επιστρέφουν η Ρία Κολοβού ως περσινή νικήτρια του διαγωνισμού Karaoke, αλλά και οι Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και Τάκης Καραγκούνιας. Οι εκπλήξεις συνεχίζονται με ένα video wall που θα αναστατώσει τους Survivors! Ποιος θα εμφανιστεί;

Και το καλύτερο γίνεται στο stage όταν ανεβαίνει ο Σάκης Ρουβάς για ένα performance που θα μείνει αξέχαστο! Μην χάσετε αυτό το απίθανο επεισόδιο του Survivor σήμερα στις 21:00 στον ΣΚΑΙ! Ετοιμαστείτε για ένα αξέχαστο βράδυ!

Written by admin

Η σημασία της τεχνητής νοημοσύνης στη σύγχρονη κοινωνία

Η τελευταία εμφάνιση του Γιάννη Φέρτη τρεις μήνες πριν τον θάνατό του