Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Χώρισε και δείχνει τα κάλλη της – Γυμvή ΣΤΟ κρεβάτι περιμένει να…

Την παράτησε στα 31 της, με ένα παιδί γιατί ήταν μπερμπάντης. Ο λόγος για τον Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ με τον οποίο η Έμιλι Ραταϊκόφσκι ήταν παντρεμένη από το 2018!

Οι απιστίες του πολλές και ο χωρισμός έσκασε σαν βόμβα! Κάποιοι λένε ότι η Έμιλι ήξερε αλλά σιωπούσε μέχρι που τελικά αποφάσισε να του “δώσει πασαπόρτι” ενώ κάποιοι αναφέρουν ότι ο ίδιος έκανε την επιλογή του και παράτησε σύζυγο και παιδί!

Όπως και να έχει σε κάθε περίπτωση η Έμιλι Ραταϊκόφσκι χρειάζεται τη συμπαράστασή μας!

Μπορεί στο instagram και στις φωτογραφίες της να μην είχε αφήσει τίποτα κρυφό όμως ο πόνος ενός χωρισμού βιώνεται από τον κάθε άνθρωπο διαφορετικά και της Έμιλι πονάει η καρδούλα.

Στο προφίλ της στο Instagram βέβαια μας έχει δείξει πολλαπλώς πως είναι να ζει to the limit, αναρτώντας γuμvές της φωτογραφίες ενώ αρκετές φορές το Instagram έχει διαγράψει πpoκλητικές φωτογραφίες της.

Λίγο παλαιότερα μάλιστα τις είχε κλείσει και το προφίλ! Επειδή τώρα περνάει μία φάση πόνου, καλό θα είναι ο Ζούκερμπεργκ, αν δει κάτι που δεν επιτρέπεται να είναι πιο ελαστικός μαζί της!

Το έχει ανάγκη. Και εμείς περισσότερο

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Πολυτεχνίτης πολυθεσίτης και ερημοσπίτης. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα

Καίτη Γαρμπή: Απόφαση καταπέλτης για την τραγουδίστρια… Πρόστιμο 1,7 εκατ. ευρώ από το ΣΔΟΕ

Ανέκδοτο: Τι έχεις βρε Μανώλη γιατί είσαι τόσο χάλια; …! Τρελό γέλιο