Ελληνίδα θεά: Ποια είναι η νεαρή ηθοποιός που ψάχνουν όλοι στο Google – Ήταν παιδάκι και τώρα μεγάλωσε πολύ

Η νεαρή Βάσια Γκολφινοπούλου είναι η όμορφη ηθοποιός που ψάχνουν όλοι τελευταία στις αναζητήσεις της Google … κι όχι άδικα αφού όταν τη γνωρίσαμε πριν από 8 περίπου χρόνια μας κέρδισε με τη γλυκύτητα και το πηγαίο ταλέντο της.

Η Βάσια Γκολφινοπούλου είναι η τηλεοπτική μεγάλη κόρη της Βάσως Λασκαράκη, στην επιτυχημένη σειρά “Το σόι σου”. Εκεί υποδύθηκε την ευαίσθητη και παρορμητική Σάντρα, την έφηβη κόρης της Λυδίας και του Σάββα.

Σήμερα η νεαρή Βάσια είναι 19 ετών, σπουδάζει Νομική και βρίσκεται στο 2ο έτος, ενώ για πολλά χρόνια έκανε πρωταθλητισμό στη ρυθμική γυμναστική. Πρόσφατα έδωσε μια διαδικτυακή συνέντευξη, όπου αποκάλυψε ότι τα celebrity crush της είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ενώ δήλωσε ότι είναι φανατική Ολυμπιακός!

Τέλος, στην ερώτηση αν έχει κλέψει ποτέ, απάντησε: «Ήμουνα πολύ μικρή και στα ταμεία είχα κλέψει ένα μπρελόκ με φακό. Μετά, όταν γύρισα σπίτι, η μαμά μου το γύρισε πίσω».

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην πιο σέξι φωτογραφία της

Latest

Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου: Έγινε ολόκληρη γυναίκα! Δείτε πως είναι σήμερα το κοριτσάκι που έσβησε τη φλόγα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και συγκίνησε την Ελλάδα (Video)