Έλλη Κοκκίνου: Ούτε στα 25 της αυτά – Φόρεσε ζαρτιέρες και βγήκε να τραγουδήσει! (instagram)

Το Panik Concert 2023 by opaponline.gr, που θα μεταδοθεί στο MEGA στις 21 Οκτωβρίου, έλαβε χώρα στο κατάμεστο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» και ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν και η Έλλη Κοκκίνου, η οποία ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει τα τραγούδια: «Μου ‘Χει Στοιχήσει» και «Θέλω Τόσα Να Σου Πω».

Το Panik Concert πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 2 Οκτωβρίου με μία φαντασμαγορική συναυλία στην οποία παρουσιάστηκαν οι μεγάλες επιτυχίες της φετινής χρονιάς που έχουν την υπογραφή της «Panik Entertainment Group».

Σε ανάρτηση που έκανε η τραγουδίστρια το βράδυ της Τρίτης 3 Οκτωβρίου, δημοσίευσε μερικά backstage στιγμιότυπα και βίντεο από την ερμηνεία της στο «Panik Concert 2023». Όπως ήταν φυσικό, την παράσταση «έκλεψαν οι ζαρτιέρες με τις οποίες ολοκλήρωσε το σύνολό της η Έλλη Κοκκίνου, αναδεικνύοντας τα καλλίγραμμα πόδια της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram

Η Έλλη Κοκκίνου έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες, όπως: Άννα Βίσση, Δέσποινα Βανδή, Γλυκερία, Μιχάλης Ρακιντζής, Πασχάλης Τερζής, Σάκης Ρουβάς, Τόλης Βοσκόπουλος, Θάνος Πετρέλης, Νατάσα Θεοδωρίδου, Νίκος Οικονομόπουλος, Γιώργος Τσαλίκης, Βασίλης Καρράς, Γιώργος Μαζωνάκης και Καλομοίρα.

Στις 14 Μαρτίου του 2010, σε εκπομπή που έγινε από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha για τις καλύτερες Ελληνίδες τραγουδίστριες από το 1960 μέχρι και το 2010, η Έλλη βρέθηκε στο νούμερο 27. Έχει πουλήσει πάνω από 160.000 δίσκους.

dessou.gr

Νύφη ανεβαίνει στην πίστα και γίνεται το «έλα να δεις» – Το τσιφτετέλι με τις φίλες της που ξεπέρασε τα 400.000 views

Snik: Ερωτευμένος ξανά