Ελένη Βουλγαράκη: Δεν φαντάζεσαι γιατί μετρούσε τις ελιές στο σώμα συντρόφου της

Η Ελένη Βουλγαράκη μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη συντροφικότητα και τον τρόπο που λειτουργεί μέσα σε μία σχέση.
Ο λόγος που υποφέρει η Ελένη Βουλγαράκη
«Αν το ανταγωνιστική είναι η επέκταση του ζηλιάρα, είμαι λιγάκι. Είμαι κτητική. Πάρα πολύ. Υποφέρω. Δεν μου έχει βγει σε καλό. Ξέρεις τι; Δεν μπορώ να το αλλάξω. Γιατί όταν είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη, επικρατεί πάρα πολύ η κτητικότητα.

Δηλαδή θέλω ο άλλος να είναι ολόδικός μου. Δεν μπορεί να περάσει άλλη σκέψη από το μυαλό μου ότι μπορεί να και όλο αυτό…» σημείωσε η Ελένη Βουλγαράκη στην εκπομπή του The 2night Show.
«Αφού σε έναν πρώην σύντροφό μου, μετρούσα τις ελιές του κι έλεγα είσαι ολόκληρος δικός μου και να ξέρω πόσες ελιές έχεις στο σώμα σου. Κάπου σταμάτησα, αλλά τις μετρούσα κι έλεγα να ξέρω. Είχε πολλές. Μην φανταστείς κρεατοελιές, ελίτσες» πρόσθεσε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η Ελένη Βουλγαράκη αναφέρθηκε στις σπουδές της. «Δεν έγραψα καλά στις Πανελλήνιες και βρέθηκα στην Λάρισα στην νοσηλευτική. Όταν έκανα πρακτική σαν νοσηλεύτρια, είδα ότι δεν μπορώ να το αντέξω, με έριχνε ψυχολογικά. Έπαθα αρρωστοφοβία. Στεναχωριόμουν. Είχα πάρει απαλλαγή όταν οι ασθενείς έκαναν την ανάγκη τους. Δεν μπορούσα να το κάνω αυτό και ήταν ένα πολύ βασικό κομμάτι».

Η πρόταση γάμου που δεν ήρθε και η δημοσιογραφία
Ήταν μια μεγάλη σχέση της που την οδήγησε τελικά στη δημοσιογραφία. «Είχα μια μεγάλη σχέση 5 χρόνια στην Καστοριά με έναν άνθρωπο που ήθελα να παντρευτώ. Δεν ερχόταν η πρόταση και από αντίδραση έφυγα στην Αθήνα και γράφτηκα στη σχολή δημοσιογραφίας. Ήθελα να πάω αλλά ήταν και ένα κίνητρο παραπάνω. Όλα γίνονται για καλό και για κάποιον λόγο. Θα τον ευγνωμονώ μια ζωή που δεν μου είπε να τον παντρευτώ. Ήμουν μικρή, θα έρθουν όλα στην ώρα τους. Στα Mad εξοικειώθηκα με τον τηλεοπτικό φακό και το ραδιόφωνο».

Πηγή: in.gr

Λίτσα Διαμάντη: Ζει τον έρωτα στα 73 της… Αυτός είναι ο σύντροφος της

Survivor all star spoiler: Χαμός στην παραλία των Μαχητών – «Τους ξεβράκωσε»