Έλενα Κρεμλίδου: Έχει το πιο θηλυκό κορμί με κοιλιακούς-φέτες και οι νέες ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ το αποδεικνύουν περίτρανα

«Βροχή» έπεσαν τα σχόλια και τα likes κάτω από τη νέα ανάρτηση που έκανε η Έλενα Κρεμλίδου στο Instagram όπου ποζάρει σαν γοργόνα και φαίνονται οι κοιλιακοί-φέτες που έχει αποκτήσει.

Η Έλενα Κρεμλίδου-Μαριπόζα (όπως είναι το καλλιτεχνικό της όνομα), έχει από τα πιο θηλυκά κορμιά και με την συμμετοχή της στο Survivor προκάλεσε αν μη τι άλλο εντύπωση.

Η ίδια, λατρεύει την γυμναστική και δεν είναι λίγες οι φορές που μέσω των social media, και πιο συγκεκριμένα του Instagram, έχει μοιραστεί με τους followers της το πρόγραμμα που της έχει χαρίσει τις υπέροχες καμπύλες της.


Η κριτική για τα κιλά και το σώμα της

Για όσα έζησε στο Survivor, η Έλενα Κρεμλίδου έχει μιλήσει σε συνέντευξη που έδωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Pride, τον Μάιο του 2023.

H γνωστή Influencer είχε αναφέρει ότι χάρη στο μοντάζ διαστρεβλώθηκε η αλήθεια καθώς την παρουσίαζαν ως τεμπέλα αλλά και ότι οι περισσότεροι τότε ασκούσαν έντονη κριτική για την εμφάνισή της και τα κιλά της.

«Θυμάμαι ότι όταν λιποθυμούσα στην αρχή και είχα πάρα πολλά θέματα γενικά με το φαγητό, την ηλίαση κτλ, ήταν συνεχώς θέμα στα συμβούλια το ότι αφού δεν αντέχει το σώμα μου γιατί είμαι εκεί. Εκείνη την περίοδο ασχολούνταν όλοι με το σώμα μου, ότι ήμουν πιο μεγαλόσωμη και ότι έχω μπούτια.

Είχα σοκαριστεί και θυμάμαι ότι δεν έπαιξε τίποτα από αυτό που εγώ είχα σχολιάσει. Περνούσα ένα μήνυμα στα κορίτσια ότι όπως και να είστε, όπου κι αν είστε, αγαπήστε το σώμα σας, μην ακούτε τι λένε οι άλλοι. Και δεν έπαιξε ποτέ τίποτα προφανώς από αυτό το κοινωνικό μήνυμα της Έλενας.

Το μόνο που θέλανε να δείξουν από την Έλενα είναι ότι κοιμάται, ότι είναι μια τεμπέλα influencer της γενιάς που το μόνο που κάνει είναι να κοιμάται. Με τραβούσαν πλάνο που ήμουν όντως ξαπλωμένη με κλειστά μάτια και είχα πάθει ηλίαση και λέγανε ότι κοιμάμαι ενώ είχα πάθει ηλίαση. Το μοντάζ κάνει θαύματα παιδάκια» είχε πει η Έλενα Κρεμλίδου.

Θα γινόταν έξαλλος ο Ωνάσης: Η Αθηνά ξεπουλά το «στολίδι» του παππού της & ρίχνει «μαύρη» πέτρα πίσω της

Κόλαφος ο Οδυσσέας Σταμούλης για Κάτια Νικολαΐδου: «Αφού έστω και έμμεσα θέλει να αναφέρεται σε εμένα…»