Ελευθερία Ελευθερίου: Το απαγορευμένο video με το σούπερ μίνι

Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι Κύπρια τραγουδίστρια και απασχολεί τα Media περισσότερα από 12 χρόνια τώρα!

Εμφανίστηκε σε ηλικία 18 ετών σε μουσικό διαγωνισμό Talent Show και εντυπωσίασε τους κριτές και το τηλεοπτικό κοινό με τη φωνή της!

Στη συνέχεια ασχολήθηκε με τη μουσική και πήρε μέρος στο Μουσικό διαγωνισμό της Eurovision εκπροσωπώντας την Ελλάδα με το τραγούδι aphrodisiac το 2012! Αν και περιμέναμε πολύ περισσότερα, η θέση που πήραμε ήταν μόλις η 17η!

Η Ελευθερία Ελευθερίου έκανε εμφανίσεις σε νυχτερινά καταστήματα και πίστες όχι βέβαια ως βασικό όνομα αφού δεν είχε καταφέρει να έχει σημαντική δισκογραφία! Πριν 2 χρόνια πήρε μέρος στο survivor και κατάφερε να κερδίσει, αλλά και να συστηθεί, σε νέους τηλεθεατές και ακόλουθους στα social media!

Στα social media δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της και ειδικά τα καλοκαίρια η Ελευθερία Ελευθερίου κυκλοφορεί στα social σχεδόν μόνο με το μαγιό της!

Πρόσφατα εντοπίσαμε ένα βίντεο από λίγο παλαιότερη εμφάνιση της, στο οποίο η Κύπρια τραγουδίστρια βρίσκεται πάνω στην πίστα και φοράει ένα κοντό πράσινο μίνι σετ που αποτελείται από φούστα και μπouστάκι! Ολοκληρώνει την εμφάνισή της με ψηλά πέδιλα και η κίνηση της καθώς τραγουδάει είναι για να βλέπουν οι Λάτιν τραγουδίστριες και να αντιγράφουν!

Δείτε το viral video εδώ με την Ελευθερία Ελευθερίου να το κουνά και να διδάσκει.

Πηγή: koolnews.gr

MasterChef: Η Καλλιόπη Μπεζαντέ στο κρεβάτι μόνο με το σεντόνι της υποδέχεται το Φθινόπωρο

Μαρίνα Σταυράκη: Πριν κόψει τη μύτη και αλλάξει τα δόντια…. οι παλιές φωτογραφίες που η Μαρίνα Πατούλη θέλει να κάψει