Έγκυος πέντε μηνών η Βίκυ Κάβουρα

Το πρώτο της παιδί περιμένει η Βίκυ Κάβουρα από τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Τζαβέλλα. Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης 16 Ιανουαρίου η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day.

«Το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί, εκείνος έχει ήδη ένα παιδάκι από τον προηγούμενό του γάμο και όπως λένε οι φήμες είναι πολύ καλός μπαμπάς. Είναι ένα ζευγάρι που είναι τον τελευταίο 1,5 χρόνο μαζί και για εκείνη είναι το πρώτο παιδάκι», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το ερωτευμένο ζευγάρι.

Διαβάστε επίσης: Ελένη Φουρέιρα: Το ποπ είδωλο «ροκάρει» topless τη ροζ γούνα της και το Instagram την προσκυνά

Είναι πολύ χαρούμενη
«Εγώ που την είδα από κοντά φαινόταν λίγο, το κορίτσι μας είναι πέντε μηνών, είναι πάρα πολύ χαρούμενη, έχει κάνει τον κύκλο εξετάσεων που κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις και γι’αυτό μπορούμε να το πούμε. ξέρει και το φύλο, αλλά δεν το λέει προς το παρόν.

Στην πρώτη φάση της εγκυμοσύνης τότε με το θέατρο δεν ήταν εύκολα γιατί έπρεπε να ανταποκριθεί στο ρόλο και είχε κάποιες δυσκολίες. και αγχώθηκε, αλλά έχει βρει πια τους ρυθμούς της», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day.

Το ζευγάρι ζει μαζί και ευτυχισμένα

Το ζευγάρι ζει κάτω από την ίδια στέγη τους τελευταίους μήνες και συγκεκριμένα σε ένα υπέροχο σπίτι στη Βούλα, μία περιοχή που αγαπούν και οι δύο.

Όσοι τους γνωρίζουν λένε πως είναι θέμα χρόνου να οδηγηθούν στα σκαλιά της εκκλησίας αφού ήδη, από τον πρώτο κιόλας καιρό της σχέσης τους, έχουν γνωριστεί οι οικογένειές τους. Μάλιστα, οι φωτογραφικοί φακοί είχαν απαθανατίσει το ζευγάρι σε γήπεδο όπου συνοδεύονταν από τη μητέρα της ηθοποιού και την μητέρα του ποδοσφαιριστή. Κάτι που σημαίνει ότι οι γονείς τους έχουν γνωριστεί μεταξύ τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Αληθıνή αριστοκράτıσσα: Η Άντζελα Γκερέκου πήγε μπουζούκια με την κοúκλα κόρη της και όλα τα φλας ήταν πάνω τους

Ανέκδοτο με τυπά σε μηχανή: Τα λαθραία