Έγινε της κακομοίρας στον γάμο: Η κολλητή της νύφης πήγε ντυμένη έτσι και όλοι την κοιτούσαν με μισό μάτι (φωτο, video)

Mια γυναίκα από τη Φλόριντα ένοιωσε άβολα και ταπεινωμένη αφού διέπραξε τεράστιο λάθος στο γάμο

Μια γυναίκα έμεινε ταπεινωμένη αφού φόρεσε κατά λάθος το ίδιο φόρεμα σε έναν γάμο με τις παράνυμφους – αποκαλύπτοντας ότι η νύφη δεν εντυπωσιάστηκε καθόλου.

Το “φάουλ” καλεσμένης σε γάμο

Η Taylor Fogarty, από τη Φλόριντα, αγόρασε ένα παστέλ μπλε φόρεμα μέχρι το πάτωμα για να παραστεί στο γάμο μιας φίλης της, αλλά όταν οι παράνυμφοι άρχισαν να περπατούν στο διάδρομο συνειδητοποίησε ότι είχε κάνει ένα τεράστιο λάθος.

Αν και δεν υπάρχουν αυστηροί κανόνες σχετικά με την ενδυμασία των καλεσμένων, γενικά καλό είναι να αποφέυγονται κάποιες επιλογές όπως το να φοράτε λευκό, καθώς θεωρείται προσπάθεια να “ανεβάσετε τη νύφη” και το να φοράτε το ίδιο χρώμα με τη νυφική ομάδα.

Στην περίπτωση της Fogarty, όχι μόνο ήταν ντυμένη ώστε να ταιριάζει με τη χρωματική παλέτα του γάμου, αλλά φορούσε και το ίδιο ακριβώς φόρεμα με τις παράνυμφους.

Η 28χρονη ένοιωσε ντροπή και σαν “να πεθαίνει μέσα της” για όλη την εκδήλωση μετά το ατυχές ατύχημα, δηλώνοντας ότι αισθάνεται απαίσια που διέπραξε ένα γαμήλιο ατόπημα.

“Αμέσως άρχισα να κοκκινίζω κατακόκκινη και το στομάχι μου είχε γίνει κόμπος. Ένιωσα τόσο άβολα που ήθελα να φύγω, δεν μπορούσα να διασκεδάσω πλήρως”, δήλωσε η Fogarty στο Kennedy News.

“Δεν μίλησα στις παράνυμφους, πλησίασα τη νύφη στη δεξίωση και ζήτησα συγγνώμη. Ντράπηκα τόσο πολύ που ένιωσα ότι έπρεπε να πω κάτι”.

Είπε ότι η νύφη, την οποία είχε γνωρίσει πριν από την εκδήλωση, αλλά δεν είχε στενή σχέση μαζί της, επέμεινε ότι δεν την πείραζε – αλλά η Fogarty είπε ότι μπορούσε να καταλάβει ότι η γυναίκα ένιωθε “κάπως περίεργα γι’ αυτό”.

Η Fogarty είπε ότι το ανέφερε σε όλους στο γάμο επειδή “ντρεπόταν τόσο πολύ”.

“Ένας ηλικιωμένος άνδρας είπε κάτι γι’ αυτό όταν έπαιρνα φαγητό στον μπουφέ. Απλά έφυγα πεθαίνοντας μέσα μου”, είπε.

“Με κάνει να ανατριχιάζω”.

Ήθελε να κρυφτεί

Ορισμένοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δήλωσαν ότι είχαν παρόμοια εμπειρία με τη Fogarty, αλλά άλλοι θεώρησαν ότι θα έπρεπε να γνωρίζει καλύτερα.

Μου συνέβη το περασμένο καλοκαίρι. Τα ζευγάρια πρέπει πραγματικά να βάζουν στην πρόσκληση ποια χρώματα δεν θέλουν να φοράνε οι άνθρωποι”, δήλωσε ένας χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ένας άλλος πρόσθεσε: “Εγώ θα είχα πάει σπίτι. Πραγματικά”.

“Ναι, κι εγώ το έκανα αυτό. Ένα πράσινο μεταξωτό φόρεμα… Ντράπηκα τόσο πολύ. Κάποιοι από τους ανθρώπους ρωτούσαν συνεχώς γιατί δεν καθόμουν με τη γαμήλια παρέα”, είπε μια άλλη.

Κάποιος πρόσθεσε: “Πήγες ντυμένος σαν παράνυμφος, έτσι κι έτσι”.

“Μια κοπέλα που δεν μου άρεσε φορούσε το ίδιο φόρεμα με τα παρανυφάκια μου, απλά σε διαφορετικό χρώμα. Ήμουν αλμυρή, αλλά το ξεπέρασα”, πρόσθεσε ένας.

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος και η Δώρα Παντέλη: Νέοι παρτενέρ στο παιχνίδι J2US

“Η αναζήτηση αληθινής συνεννόησης στα social media” (VIDEO)